Bootcamp

Intensieve workout voor body & mind!

Gemiddelde beoordeling:
Lesrooster en activiteiten:
Duur:
1 uur

Wat is Bootcamp?

Weer of geen weer: onze bootcamps in de buitenlucht zijn altijd een succes! Je maakt vooral gebruik van je eigen lichaamsgewicht en wordt begeleid door onze enthousiaste en gediplomeerde trainers. Het is een groepstraining die focust op het verbeteren van je fysieke fitheid, waarbij krachttraining, cardiovasculaire oefeningen en intervaltraining elkaar afwisselen. Let op: bij deze full body workout ga je flínk zweten!

Samen trainen is effectief
Bootcamp heeft een imago van loodzware training met een schreeuwende drill instructor, zoals in het Amerikaanse leger. Niets is minder waar! Onze trainers zijn super enthousiast, maar schreeuwen niet. Zij weten hoe ze moeten differentiëren om het beste uit elke sporter te halen en houden de hele groep bij elkaar. Samen trainen is bewezen effectiever omdat je elkaar kunt oppeppen.

Ben jij ready voor een goede dosis push-ups, squats, lunges en jumping jacks? It’s on!

Als je samen sporten leuk vind, kan je ook nog even kijken naar Boksfit, Bootcamp step up of Fitcamp.

 • Aanvullende informatie

  Trainen op je eigen niveau

  De trainingen zijn zo opgebouwd dat meerdere niveaus binnen een les samen kunnen trainen. Dit kan ook omdat de trainer persoonlijke aanwijzingen en opdrachten geeft, er goed wordt samengewerkt en beginners direct geholpen worden. Iedereen doet wat voor hem of haar haalbaar is en werkt aan zijn eigen doel! Je doet dus oefeningen die je kunt, maar je wordt natuurlijk wel een beetje uitgedaagd.

  Kies jouw bootcamp training:

  1. Wandel Bootcamp voor de beginnende sporter
  2. Bootcamp Step Up voor de beginnende en gemiddelde sporter
  3. Bootcamp voor de gemiddelde en ervaren sporter

   

 • Tarieven

  De eerste les is altijd gratis, zodat je kunt ervaren wat BFT Bootcamp is. Je proeft de sfeer binnen de groep en ontdekt of bootcamp echt iets voor jou is. Wil je vervolgens mee blijven doen, dan heb je hiervoor een BFT strippenkaart of lidmaatschap nodig.

  Alle informatie over de strippenkaarten, lidmaatschappen en tarieven vind je hier.

 • Locatie

  ‘Supervette trainingen op een geweldige locatie’

  Onze bootcamptrainingen vinden plaats op één van de mooiste locaties in Nederland; de Roestelberg wat ligt in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Het wordt ook wel eens de Brabantse sahara genoemd!

  Je vindt hier grote zandvlaktes, zandheuvels, vennen, moeras, heide en bossen. Een zeer afwisselend terrein wat ervoor zorgt dat we met de trainingen volop gebruik kunnen maken van de natuur. Je kan dus alle oefeningen doen op een prachtige plaats in de buitenlucht en dat is heel erg fijn!

  We starten de training bij onze eigen Basecamp. Deze is gelegen aan de achterkant van horecagelegenheid de Roestelberg.

  Kijk ook naar onze andere gave sporten zoals Boksfit, Pilates, Reload of Fitcamp.

 • Schrijf je in

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Vraag jouw gratis proefles aan.

Vul je gegevens in het contactformulier en kies met welke les je graag wilt meedoen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust.

Locatie
Basecamp BFT Sports & Events
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel

 • MM slash DD slash JJJJ