Bootcamp: voor je lichaam en geest!

Samen sta je sterker!

Gemiddelde beoordeling:
Lesrooster en activiteiten:
Duur:
1 uur

Wat is Bootcamp?

Wij bieden de enige echte bootcamp aan! Lekker buiten in de natuur, weer of geen weer. Deze sport is een leuke manier van training, omdat je vooral gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht. Intensief sporten in de buitenlucht onder leiding van onze enthousiaste, gediplomeerde trainer. We maken gebruik van de omgeving dus elke training is anders!

Bootcamp is een vorm van groepstraining die zich richt op het verbeteren van je algehele fysieke fitheid. Het is ontstaan in het leger en bestaat uit een mix van krachttraining, cardiovasculaire oefeningen en intervaltraining.

Bootcamp trainingen zijn intens en uitdagend en worden vaak uitgevoerd in de buitenlucht. Een typische sessie omvat oefeningen zoals push-ups, squats, lunges en jumping jacks, gecombineerd met sprints en andere cardiovasculaire activiteiten.

De full body workout is geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus, van beginners tot gevorderden. De trainingen worden aangepast aan de individuele behoeften en capaciteiten van elke deelnemer. Het biedt niet alleen fysieke voordelen, zoals verbeterde kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit, maar kan ook helpen om stress te verminderen en je mentale veerkracht te vergroten.

Kracht en conditietraining in één

Er is geen enkele trainingsvorm die beide aspecten zo effectief met elkaar combineert. Tijdens de bootcamp oefeningen train je het hele lichaam. De full body workout bestaat dus niet alleen uit push ups of andere krachtoefeningen, maar ook uit een conditioneel deel. Als je fitter wilt worden of wilt afvallen kun je het beste regelmatig meedoen aan een bootcamp workout.

Per oefening wordt er gericht op een andere sportgroep. Dit zorgt ervoor dat je het hele lichaam traint. Zo doe je bijvoorbeeld eerst een set push ups heb je 30 seconden rust en ga je door met squads of iets anders.

Samen trainen is effectief

Bootcamp heeft een imago van loodzware training met een schreeuwende drill instructor, zoals in het Amerikaanse leger. Niets is minder waar!

Onze trainers zijn super enthousiast, maar schreeuwen niet. Zij weten hoe ze moeten differentiëren om het beste uit elke sporter te halen en houden de hele groep bij elkaar. Samen trainen is bewezen effectiever omdat je elkaar kunt oppeppen.

Als je samen sporten leuk vind, kan je ook nog even kijken naar Boksfit, Bootcamp step up of Fitcamp.

“Samen sta je sterker!”

 • Aanvullende informatie

  Trainen op je eigen niveau

  De trainingen zijn zo opgebouwd dat meerdere niveaus binnen een les samen kunnen trainen. Dit kan ook omdat de trainer persoonlijke aanwijzingen en opdrachten geeft, er goed wordt samengewerkt en beginners direct geholpen worden. Iedereen doet wat voor hem of haar haalbaar is en werkt aan zijn eigen doel! Je doet dus oefeningen die je kunt, maar je wordt natuurlijk wel een beetje uitgedaagd.

  Kies jouw bootcamp training:

  1. Wandel Bootcamp voor de beginnende sporter
  2. Bootcamp Step Up voor de beginnende en gemiddelde sporter
  3. Bootcamp voor de gemiddelde en ervaren sporter

   

 • Tarieven

  De eerste les is altijd gratis, zodat je kunt ervaren wat BFT Bootcamp is. Je proeft de sfeer binnen de groep en ontdekt of bootcamp echt iets voor jou is. Wil je vervolgens mee blijven doen, dan heb je hiervoor een BFT strippenkaart of lidmaatschap nodig.

  Je kunt al beginnen met een strippenkaart voor 6x sporten.

  Alle informatie over de strippenkaarten, lidmaatschappen en tarieven vind je hier.

 • Locatie

  ‘Supervette trainingen op een geweldige locatie’

  Onze trainingen vinden plaats op één van de mooiste locaties in Nederland; de Roestelberg wat ligt in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Het wordt ook wel eens de Brabantse sahara genoemd!

  Je vindt hier grote zandvlaktes, zandheuvels, vennen, moeras, heide en bossen. Een zeer afwisselend terrein wat ervoor zorgt dat we met de trainingen volop gebruik kunnen maken van de natuur. Je kan dus alle oefeningen doen op een prachtige plaats in de buitenlucht en dat is heel erg fijn!

  Kijk ook naar onze andere gave sporten zoals Boksfit, Pilates, Reload of Fitcamp.

  Donderdag
  Zomer
  Parkeerplaats bij Restaurant de Roestelberg in Kaatsheuvel

  Winter
  Parkeerplaats bij Villa Vlinderhof op Landgoed Driessen

  Zaterdag
  Parkeerplaats bij Restaurant de Roestelberg in Kaatsheuvel

 • Schrijf je in

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Vraag jouw gratis proefles aan.

Vul je gegevens in het contactformulier en kies met welke les je graag wilt meedoen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust.

Locatie
Basecamp BFT Sports & Events
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel

 • MM slash DD slash JJJJ