‘RELOAD!’ JE LICHAAM EN GEEST

Verwelkom de meest energieke versie van jezelf

‘RELOAD!’ JE LICHAAM EN GEEST 

Verwelkom de meest energieke versie van jezelf

Is het tijd om je lichaam en geest op te laden? Lekkerder in je vel te zitten? Meer energie te ervaren? Én je weer lekker fit en gezond te voelen? Dan is het RELOAD!-programma jouw go-to! Deze ‘reset’ is ideaal voor jou als je jezelf elke keer weer moet slepen naar die sportschool, dat voedingsschema maar niet kunt volhouden of voor de zoveelste keer futloos op je werk zit. Het is hét programma waarmee je stap-voor-stap de meest energieke versie van jezelf verwelkomt, terwijl je verbindt met een groep gelijkgestemden. Smaakt dat naar meer? Lees dan snel verder!

Het verhaal achter RELOAD!

Een cadeautje aan jezelf in de drukte van vandaag

Nicolle, het gezicht van BFT, en Joy van Your New Body & Mind ontwikkelden RELOAD! met als doel de batterij van je lichaam op te laden. Geen korte termijn visie, maar een focus op de toekomst, zodat je weer fit en vitaal vooruit kunt. Iets wat onmisbaar is in een maatschappij waarin we vooral zitten, bezig zijn op schermen en overgewicht een ‘groeiend’ probleem is. Met de pijlers ‘buiten sporten’, ‘mindset’, ‘ademhaling’ en ‘gezonde voeding’ bieden we jou de kans om je weer fit, gezond en gelukkig te voelen. Zélfs als je die drukke moeder met baan bent of die duizend potige vrouw met eindeloos veel ambities. Zeg ‘vaarwel’ tegen lusteloze Netflix-sessies, het vaak eten van kant-en-klaar maaltijden en het uit verveling online shoppen. Verwelkom een gezonde balans waarin beweging, bewuste keuzes maken en de juiste mindset je leven echt een stukje mooier maken.

Jouw RELOAD! reis
In 10 weken je mentale en fysieke gezondheid boosten

DE KICK-OFF

Tijd om kennis te maken met elkaar en de andere reloaders! We meten je huidige fitheid, besteden aandacht aan jouw manier van ademhalen en testen jouw kennis over gezonde voeding met een superleuke quiz.

HET PROGRAMMA

Het RELOAD!-programma wordt begeleid door Nicolle en staat in het teken van grenzen verleggen en je fysieke en mentale gesteldheid verbeteren. Daarom gaan we elke week een stapje verder; dé manier om groei te bereiken.

 • Buiten sporten
  We sporten buiten, om zo de maximale voordelen te ervaren. Sporten in de natuur geeft namelijk een extra boost aan je gezondheid, omdat je geniet van frisse lucht, natuurlijke geluiden en inspirerende omgevingen. Naast de RELOAD!-training (1 x p/w) ontvang je elke week 5 verschillende workouts voor thuis. Power modus = aan! 
 • Mindset
  Alles begint met een positieve mindset! Maar hoe leer je deze jezelf aan? Geen zorgen: wij leren je hoe je optimisme, veerkracht en zelfvertrouwen optimaal benut, om zo je ongezonde levensstijl om te gooien, positief om te buigen én vast te houden.
 • Ademhalen
  Ademhalen en sporten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En wist je dat de juiste ademhaling ook kan zorgen voor de vermindering van stress en het geven van een ontspannen gevoel? Met die redenen schenken we extra aandacht aan deze ‘superpower’.
 • Gezonde voeding
  Joy neemt je mee in de wereld van gezonde voeding. We starten met een uitgebreide intake, waarna je een voedingsprogramma op maat ontvangt. Je gezondheid begint namelijk in je darmen. Tijd om ook dit extra aandacht te geven!

RELOAD FINALE

Tromgeroffel… het moment van de waarheid! Heb jij je grenzen verlegd zoals je wilde? En welke resultaten zien we? Je weet wat ze zeggen: ‘meten is weten’. Net zoals in het begin meten we daarom jouw fitheid, ademhaling en kennis over voeding. We ontdekken of het jou gelukt is om je doelen te behalen en de meest energieke versie van jezelf te verwelkomen. Missie geslaagd? Dan ga je niet alleen met een glimlach en nieuwe levensstijl naar huis, maar ook met ons unieke RELOAD! T-shirt. En we kunnen verklappen: hij is leuheuk!

 • Aanvullende informatie

  DIT IS WAT JE VAN ONS KRIJGT:

  • 10 weken programma inclusief e-learning ademhaling.
  • Kick-off met alle Reloaders
  • Workshop Mindset
  • 8 outdoor trainingen met alle reloaders
  • Elke week 5 nieuwe workouts voor thuis
  • 2 voedingsconsulten
  • 1-op-1 voedingsbegeleiding
  • Toegang tot de Vytal voedingsapp
  • Reload Whatsappgroep
  • Gezamenlijke afsluiting tijdens de Reload Finale
  • Reload sportshirt

  Investeer in je gezondheid

  Heb jij er alles voor over om topfit te zijn, lekker in je vel te zitten en weer volledig opgeladen?

  Meld je dan aan voor Reload. Voor slechts € 345,00 maak jij deel uit van dit unieke programma en start jouw reis naar de beste en meest energieke versie van jezelf!

  Joy & Nicolle

 • Lesrooster

  We organiseren 3 momenten per jaar

  Januari t/m maart
  April t/m juni
  September t/m november

  Trainingstijden
  • Dinsdagochtend 09.00 tot 10.00 uur.
  • Dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

  De Kick-off en Finale zijn van 09.00 – 10.30 of van 19.00 – 20.30 uur

  Dinsdag 3 oktober 2023 gaan we weer van start! 

 • Locatie

  Locatie

  BFT Sports & Event
  Roestelbergseweg 2
  Kaatsheuvel

  Onze nieuwe basecamp bevindt zich aan de achterkant van Restaurant de Roestelberg.

GRATIS INTAKE

Vraag jouw gratis intake aan.

Vul je gegevens in het contactformulier en kies waar jij graag een gratis intake van wilt hebben. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust.