Fitcamp

Houd jij van fanatiek trainen in de buitenlucht? Dan is Fitcamp iets voor jou!

Gemiddelde beoordeling:
Lesrooster en activiteiten:
Duur:
1 uur

Wat is Fitcamp?

Lekker buiten sporten in de natuur, weer of geen weer. Fitcamp is en high intensity training waarbij we gebruik maken van materialen zoals kettelebells, weerstandsbanden, slamballen en autobanden. Intensief sporten in de buitenlucht onder leiding van onze enthousiaste, gediplomeerde trainer. Elke week gebruiken we andere materialen en trainingsvormen zodat geen enkele les hetzelfde is. Bij fitcamp blijven we de hele training op dezelfde locatie.

Functional Interval Training

FIT staat voor Functional Interval Training. Een zeer effectieve manier om sterker en fitter te worden. Doe regelmatig mee aan fitcamp en je zult merken dat je afvalt en al snel lekkerder in je vel zit.

Samen trainen is effectief

Niet alleen zijn wij super enthousiast. Wij hebben ook alle kennis in huis om het beste uit elke sporter te halen. Dit doen wij door oefeningen aan te bieden in meerdere niveaus gericht op de individu. Ondanks dat, mag ook het groepsgevoel niet ontbreken bij fitcamp. Samen trainen is nu eenmaal bewezen effectiever omdat je elkaar kunt stimuleren en motiveren.

“Samen sta je sterker!”

 

 • Aanvullende informatie

  Trainen op je eigen niveau

  De trainingen zijn zo opgebouwd dat meerdere niveaus binnen een les samen kunnen trainen. Dit kan ook omdat de trainer persoonlijke aanwijzingen en opdrachten geeft, er goed wordt samengewerkt en beginners direct geholpen worden. Iedereen doet wat voor hem of haar haalbaar is en werkt aan zijn eigen doel!

 • Tarieven

  De eerste les is altijd gratis, zodat je kunt ervaren wat BFT Fitcamp is. Je proeft de sfeer binnen de groep en ontdekt of Fitcamp echt iets voor jou is. Wil je vervolgens mee blijven doen, dan heb je hiervoor een BFT strippenkaart of lidmaatschap nodig.

  Je kunt al beginnen met een strippenkaart voor 6x sporten.

  Alle informatie over de strippenkaarten, lidmaatschappen en tarieven vind je hier.

 • Locatie

  ‘Supervette trainingen op een geweldige locatie’

  Onze trainingen vinden plaats op één van de mooiste locaties in Nederland; de Roestelberg wat ligt in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Het wordt ook wel eens de Brabantse sahara genoemd! Je vindt hier grote zandvlaktes, zandheuvels, vennen, moeras, heide en bossen. Een zeer afwisselend terrein wat ervoor zorgt dat we met de trainingen volop gebruik kunnen maken van de natuur.

  Maandag
  Zomer
  Parkeerplaats bij Restaurant de Roestelberg in Kaatsheuvel

  Winter
  Parkeerplaats bij Villa Vlinderhof op Landgoed Driessen

  Sleutels en overige spullen kun je in bewaring geven bij de instructeur. Zorg ervoor dat je ruim op tijd aanwezig bent.

 • Schrijf je in

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Vraag jouw gratis proefles aan.

Vul je gegevens in het contactformulier en kies met welke les je graag wilt meedoen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust.

Locatie
Basecamp BFT Sports & Events
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel