Over ons

Bewegen & natuur | Het is de zuurstof van het leven.

BFT Sports & Events

Sterker nog, het draagt bij aan een gelukkig leven. Als oprichter van BFT Sports & Events geloof ik daarin. Tegelijkertijd ben ik nuchter genoeg om te beseffen dat een 100% gelukkig leven niet bestaat: geluk komt in momenten.

Die momenten creëren, dat is mijn missie. Mensen blij maken door bewust en fit in het leven te staan. Individueel of in groepen met outdoor sports en activiteiten. Dat kan een snoeiharde bootcamp zijn, een pittig traject met een personal trainer maar net zo goed een inspirerende teambuilding.

Waar je ook voor kiest, ik houd mijn deelnemers in het hier en nu. Qua training, maar ook qua bewustwording. Zo is een workout in een natuurlijke omgeving goed voor je fysieke- en extra goed voor je mentale gesteldheid. Buitensport verlegt je grenzen, fysiek en mentaal ga je altijd sterker en fitter naar huis dan je kwam.

BFT staat garant voor teamspirit, hard work & a lot of FUN!

Wie mij kent, weet dat mijn energie en positiviteit aanstekelijk werken. Dat durf ik gerust te zeggen. Toen ik in 2015 BFT Sports & Events startte, zaten er al jaren van sportiviteit en creativiteit op. Onder andere als eigenaresse van een fitnesscentrum en bij de marechaussee, waar ik ook onderdeel uitmaakte van de Mobiele Eenheid.

Teamwork, doorzetten, elkaar beschermen en op elkaar kunnen rekenen zijn levenslessen die ik nooit meer vergeet. Later, toen ik bij justitie werkte, kwamen mijn sterke, grensverleggende capaciteiten en open mind naar boven.

Bij BFT Sports & Events komt alles samen. Hier, waar iedereen in zijn waarde gelaten wordt, waar doelen gesteld én gehaald worden. Of het nu om de voorbereiding voor een marathon gaat, het mentaal grenzen verleggen of een dynamisch zakelijk teamevent.  Beweging, fun en resultaat staan daarbij centraal!

Wij streven ernaar om het beste, sportiefste en meest inspirerende sport- en evenementenbureau rond Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen te zijn. Op onze unieke wijze laten wij je kennis maken met dit gebied dat ook wel bekend staat de Brabantse Sahara. Go outside!

Nicolle de Brouwer

Nicolle de Brouwer (geboren 1972, getrouwd en moeder van 2 kinderen) volgde tijdens en na haar loopbaan bij de koninklijke marechaussee diverse sportopleidingen. Daarnaast bekwaamde zij zich in pilates en de Traditionele Chinese Geneeskunde (BOCAM Opleidingen).

“De weg naar succes verloopt bij een ieder met ups en downs, zo ook bij mij. Ik ben heel wat keren gevallen maar altijd weer opgestaan. De ene keer wat sneller dan de andere. Het geloof in mijzelf heeft mij gebracht waar ik nu ben en dit is ook de kern van jouw succes!!”

Neem contact op

Wij werken samen met

logo logo logo