Over ons

Bewegen & natuur | Het is de zuurstof van het leven.

BFT Sports & Events

Sterker nog, het draagt bij aan een gelukkig leven. Bij BFT Sports & Events geloven wij daarin. Tegelijkertijd zijn wij nuchter genoeg om te beseffen dat een 100% gelukkig leven niet bestaat: geluk komt in momenten.

Die momenten creëren, dat is onze missie. Mensen blij maken door bewust en fit in het leven te staan. Individueel of in groepen met outdoor sports en activiteiten. Dat kan een snoeiharde bootcamp zijn, een pittig traject met een personal trainer maar net zo goed een inspirerende teambuilding.

Waar je ook voor kiest, wij houden onze deelnemers in het hier en nu. Qua training, maar ook qua bewustwording. Zo is een workout in een natuurlijke omgeving goed voor je fysieke- en extra goed voor je mentale gesteldheid. Buitensport verlegt je grenzen, fysiek en mentaal ga je altijd sterker en fitter naar huis dan je kwam.

BFT staat garant voor teamspirit, hard work & a lot of FUN!

Wij streven ernaar om het beste, sportiefste en meest inspirerende outdoor sport- en evenementenbureau rond Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen te zijn. Op onze unieke wijze laten wij je kennis maken met dit gebied dat ook wel bekend staat de Brabantse Sahara. Go outside!

Over Nicolle

Hi! Ik ben Nicolle, oprichter van BFT Sports & Events en heb al van jongs af aan passie voor bewegen, gezondheid en vitaliteit. Ik geloof in de kracht van de natuur en sta voor een no-nonsense coaching, resultaatgerichtheid en teamwork.

Sport, natuur en avontuur zijn altijd al de rode draad in mijn leven geweest. Op nationaal niveau turnen combineerde ik met leuke avonturen in het bos bij de scouting. Al op jonge leeftijd leerde ik om zowel fysiek als mentaal, mijn grenzen te verleggen.

Ik leerde dat je samen verder komt dan alleen en dat het opnemen tegen de elementen van de natuur je weerbaar en sterk maakt. Later bij de Koninklijke Marechaussee, Mobiele Eenheid (ME) en Justitie kwamen mijn wilskracht, open mind en empatisch vermogen naar boven. Teamwork, doorzetten, elkaar beschermen en op elkaar kunnen rekenen zijn levenslessen die ik nooit meer vergeet. Deze levenslessen hebben mij voor eeuwig gevormd met de kernwaarde ’training’, ‘vertrouwen’, ‘discipline’ en ’teamwork’. Kernwaarden die jij ook zult ervaren in mijn trainingen.

Tijdens de leefstijlcoachopleiding aan het CNGO in Tilburg ontdekte ik het ware belang van een goede ademhaling, natuurlijke voeding en ontspanning. Ik combineerde mijn uitdagende en avontuurlijke activiteiten met de rustgevende disciplines uit de chinese natuurfilosofie en zo ontstond mijn eigen uitgebalanceerde levensstijl. Een levensstijl die mijzelf elke dag nog steeds laat groeien zowel fysiek én mentaal.

Wie mij kent, weet dat mijn energie en positiviteit aanstekelijk werken. Ik haal mijn energie uit het creëren van bewustwording gevolgd door verandering én het plezier wat sporten en bewegen in de natuur met zich meebrengt. Plezier in wat je doet zorgt voor meer energie en levenslust wat je uitstraalt naar de mensen om je heen.

Bij BFT Sports & Events komt alles samen. Hier, waar iedereen in zijn waarde gelaten wordt, waar doelen gesteld én gehaald worden. Of het nu om de voorbereiding voor een marathon gaat, het mentaal grenzen verleggen of een dynamisch zakelijk teamevent.  Beweging, fun en resultaat staan daarbij centraal!

Nicolle de Brouwer

Nicolle de Brouwer (geboren 1972, getrouwd en moeder van 2 kinderen) volgde tijdens en na haar loopbaan bij de koninklijke marechaussee diverse sportopleidingen. Daarnaast bekwaamde zij zich in pilates en de Traditionele Chinese Geneeskunde (BOCAM Opleidingen).

“De weg naar succes verloopt bij een ieder met ups en downs, zo ook bij mij. Ik ben heel wat keren gevallen maar altijd weer opgestaan. De ene keer wat sneller dan de andere. Het geloof in mijzelf heeft mij gebracht waar ik nu ben en dit is ook de kern van jouw succes!!”

Neem contact op

Wij werken samen met

logo logo logo