Punch your way to fitness: ontdek onze BoksFit trainingen

Wil jij aan je conditie en weerbaarheid werken? Dan is BoksFit iets voor jou!

Gemiddelde beoordeling:
Lesrooster en activiteiten:
Duur:
1 uur

Wat is BoksFit?

BoksFit is een eenvoudig te volgen, intensieve workout waar kracht en cardio gecombineerd worden. De korte explosieve bewegingen zorgen ervoor dat je hartslag en ademhaling in razend tempo zullen stijgen. Met als gevolg: keihard zweten, stress en spanning ontladen en nieuwe energie opdoen in de frisse buitenlucht. 

BoksFit is de perfecte training na een lange dag werken of om fit te worden. Tijdens het sporten zal je gemotiveerd worden door je buddy en je trainer om het uiterste uit jezelf te halen, zodat je na de training je heerlijk voelt!

Waarom Boksfit?

BoksFit is de ideale les wanneer je aan je conditie én weerbaarheid wilt werken of wilt afvallen. Intensief sporten in de buitenlucht onder leiding van onze enthousiaste, gediplomeerde trainer. Elke week dagen we je uit het beste uit jezelf te halen op een andere manier.

Boksfit is geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Het is een leuke en effectieve manier om in vorm te komen en jezelf uit te dagen. Bovendien is het een geweldige manier om sociale contacten te leggen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Waarom BoksFit?

 • Stressverlaging
 • Verbetering conditie
 • Verbetering kracht
 • Zelfverdediging
 • Weerbaarheid
 • Afvallen

Samen trainen is effectief

Niet alleen zijn wij super enthousiast. Wij hebben ook alle kennis in huis om het beste uit elke sporter te halen. Dit doen wij door middel van verschillende technieken vanuit boksen, taekwondo, karate en kickboksen. Deze verschillende vechtsporten zullen we verwerken in de oefeningen, waardoor het heel erg leuk wordt om samen te sporten.

BoksFit is niet alleen effectief maar ook nog eens super leuk. Dit komt omdat je altijd samen traint met één van je sportbuddy’s! Samen trainen is nu eenmaal bewezen effectiever omdat je elkaar kunt stimuleren en motiveren. Zo worden jij en je sport buddy dus samen beter, sterker en fitter!

Als je samen sporten leuk vind, kan je ook nog even kijken naar Bootcamp, Bootcamp step up of Fitcamp.

“Geloof in jezelf. Je bent zoveel sterker dan je denkt!”

 

 • Aanvullende informatie

  Trainen op je eigen niveau

  De boksfit lessen zijn zo opgebouwd dat meerdere niveaus binnen een les samen kunnen trainen. Dit kan ook omdat de trainer persoonlijke aanwijzingen en opdrachten geeft en beginners direct geholpen worden. Iedereen doet wat voor hem of haar haalbaar is en werkt aan zijn eigen doel!

 • Tarieven

  De eerste les is altijd gratis, zodat je kunt ervaren wat BFT BoksFit is. Je proeft de sfeer binnen de groep en ontdekt of BoksFit echt iets voor jou is. Wil je vervolgens mee blijven doen, dan heb je hiervoor een BFT strippenkaart of lidmaatschap nodig.

  Je kunt al beginnen met een strippenkaart voor 6x sporten.

  Alle informatie over de strippenkaarten, lidmaatschappen en tarieven vind je hier.

 • Locatie

  ‘Supervette trainingen op een geweldige locatie’

  Onze trainingen vinden plaats op één van de mooiste locaties in Nederland; de Roestelberg wat ligt in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Het wordt ook wel eens de Brabantse sahara genoemd!

  Je vindt hier grote zandvlaktes, zandheuvels, vennen, moeras, heide en bossen. Een zeer afwisselend terrein wat ervoor zorgt dat we met de trainingen volop gebruik kunnen maken van de natuur. De boksfit lessen in Brabant zorgen ervoor dat je fit wordt in een mooie omgeving!

  Kijk ook naar onze andere gave sporten zoals Bootcamp, Pilates, Reload of Fitcamp.

  Maandag
  Zomer
  Parkeerplaats bij Restaurant de Roestelberg in Kaatsheuvel

  Winter
  Parkeerplaats bij Villa Vlinderhof op Landgoed Driessen

  Donderdag
  Parkeerplaats bij Restaurant de Roestelberg in Kaatsheuvel

  Sleutels en overige spullen kun je in bewaring geven bij de instructeur. Zorg ervoor dat je ruim op tijd aanwezig bent.

 • Schrijf je in

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Vraag jouw gratis proefles aan.

Vul je gegevens in het contactformulier en kies met welke les je graag wilt meedoen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust.

Locatie
Basecamp BFT Sports & Events
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel