BFT Personal Training

Personal Training zonder zorgen

Sporten met een personal trainer verbetert je fysieke en mentale gezondheid. Ga je buiten sporten dan doet de natuur daar nog een schepje bovenop. Frisse lucht, geuren, zon en vogelgeluiden dragen bij aan een positieve mindset en welzijn. Buiten bewegen in de natuur helpt met ontspannen en aan het ontsnappen van dagelijkse stress en drukte.

Onze personal trainer is er helemaal voor jou. Bij BFT is personal training meer dan alleen instructies van een personal coach. Voor ons betekent personal training een samenwerking waarin we resultaat gericht werken aan jouw doelen en wensen.

Onze trainingen zijn gericht op natuurlijke bewegingen van het hele lichaam, niet slechts enkele spieren. We gebruiken oefeningen die de energiesystemen verbeteren en het algemeen functioneren van het lichaam bevorderen. Hierdoor verbeter je niet alleen je fysieke fitheid, maar ook je algehele gezondheid en welzijn.

Bij BFT personal training geloven we dat effectiviteit en leefbaarheid hand in hand gaan. We willen dat iedereen hun resultaten op lange termijn behouden naast de korte termijn successen. Daarom stellen we persoonlijke doelen en maken een passend trainingsplan bij jouw persoonlijke fitheid en levensstijl.

Personal training kan helpen bij het sterker en veerkrachtiger worden in het leven. Misschien is het wel iets voor jou. BFT personal training biedt persoonlijke begeleiding voor alle niveaus, van beginners tot doorgewinterde sporters.

Op zoek naar begeleiding en motivatie om jouw fitnessdoelen te bereiken? Wij hebben alles wat je nodig hebt. Stap uit je comfortzone en verleg je grenzen met BFT personal training. Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken samen met een personal trainer!

“To change your body, you must first change your mind!”

Alle sport activiteiten

Populair

Bootcamp: voor je lichaam en geest!

Start met een gratis proefles

REVIEWS

Zoek je een superleuke buitensporttraining? Doe dan mee met bootcamp!

Bekijk activiteit

Bootcamp Step Up

Start met een gratis proefles

REVIEWS

Wil jij starten met bootcamp? Dan is bootcamp step up iets voor jou!

Bekijk activiteit
Populair

Wandel Bootcamp

Start met een gratis proefles

REVIEWS

Houd jij van intensief wandelen? Dan is Wandel Bootcamp iets voor jou!

Bekijk activiteit
Nieuw

Punch your way to fitness: ontdek onze BoksFit trainingen

Start met een gratis proefles

REVIEWS

Wil jij aan je conditie en weerbaarheid werken? Dan is BoksFit iets voor jou!

Bekijk activiteit

Fitcamp

Start met een gratis proefles

REVIEWS

Functional Interval Training in de buitenlucht

Bekijk activiteit
Populair

Pilates

Start met een gratis proefles

REVIEWS

Wil jij je core versterken of sportprestaties verbeteren? Doe dan mee met pilates!

Bekijk activiteit

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Vraag jouw gratis proefles aan.

Vul je gegevens in het contactformulier en kies met welke les je graag wilt meedoen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust.

Locatie
Basecamp BFT Sports & Events
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel