Sportvasten

Maak de switch van suiker- naar vetverbranding

Switch van suiker- naar vetverbranding

Sportvasten is een 10-daagse training en de perfecte kickstart op weg naar een gezondere leefstijl. Meer energie krijgen, afvallen, buikvet kwijtraken en conditie zijn allemaal effecten van Sportvasten.

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Het resultaat van deze ‘metabole switch’ is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler en je sportprestatie verbetert met 20 procent!

Sportvasten Basic

 • Inclusief pakket met alle supplementen en boek
 • Intake via video
 • Starten wanneer je wilt
 • Persoonlijk protocol
 • Contact via app
 • Standaard advies voor na de kuur

Nu voor € 249,00

JA, IK WIL

Sportvasten Premium

 • Inclusief pakket met alle supplementen en receptenboek
 • Persoonlijke 1-op-1 intake
 • Starten wanneer je wilt
 • Persoonlijk protocol
 • Persoonlijk 1-op-1 contact tijdens de kuur
 • Persoonlijk advies voor na de kuur

Nu voor € 325,00

JA, IK WIL

Professionele begeleiding

Naast het pakket met o.a. voedingssupplementen zal je samen met sportvastencoach Nicolle het traject aangaan. Zij is er altijd voor al je vragen en stuurt bij indien nodig.

Sportvasten begint met drie afbouwdagen. In de afbouwdagen doe je aanpassingen in je voeding. Vervolgens ga je twee tot drie dagen sapvasten. Daarna bouw je in de laatste vier dagen je voeding weer gecontroleerd op. Tijdens de gehele kuur sport je iedere dag op een bepaalde intensiteit 20 tot 30 minuten. Het voedingsprotocol en de intensiteit van het trainen wordt persoonlijk voor jou bepaald door je coach. Zodra je suikerverbranding is geswitchted naar vetverbranding heb je het doel van de kuur behaald. Je nieuwe leefstijl is begonnen!

Je kan sportvasten in je eigen omgeving, buiten of in een fitnesscentrum.

De supplementen voorkomen lichamelijke tekorten tijdens de afbouw- en sapvasten dagen. Daarnaast beschermen ze tegen spierafbraak en wordt het hongergevoel onderdrukt. Het pakket bestaat o.a. uit een specifieke sportvasten multi, een aminozurenpreparaat, visolie (met choline) en extra mineralen.

Sportvasten is niet altijd gemakkelijk, maar als coach staat Nicolle voor je klaar om je te motiveren en te steunen als je dit nodig hebt!

 • Aanvullende informatie

  Hoe werkt sportvasten

  Door de metabole switch wordt het lichaam zodanig geprikkeld, dat het meer energie uit vet gaat halen en minder uit suiker. Met als gevolg een afname van overtollig vetweefsel en een verminderde behoefte aan suiker. De sportvastenkuur kan ook helpen bij westerse ziektebeelden, zoals diabetes, reuma en migraine.

  Je maakt deze metabole switch door een specifieke combinatie van voeding, vasten en sporten toe te passen. Je spieren gaan hierdoor oeroude genen aanzetten. Het activeren van deze genen zorgt voor de fundamentele veranderingen in je hele lichaam, waardoor vetreserves verminderen en bloedvaten, hersenen en andere organen verjongen.

  Indien je lichamelijk en geestelijk gezond bent, bereid bent om te blijven sporten en rekening kunt houden met voedingsaanpassingen, is sportvasten dé manier voor het bereiken van een blijvend slank, fit en vitaal leven.

   

GRATIS INTAKE

Vraag jouw gratis intake aan.

Vul je gegevens in het contactformulier en kies waar jij graag een gratis intake van wilt hebben. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust.