Sportvasten

Maak de switch van suiker- naar vetverbranding

SWITCH van suiker- naar vetverbranding

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Het resultaat van deze ‘metabole switch’ is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler in 10 dagen!

Door de metabole switch wordt het lichaam zodanig geprikkeld, dat het meer energie uit vet gaat halen en minder uit suiker. Met als gevolg een afname van overtollig vetweefsel en een verminderde behoefte aan suiker. De sportvastenkuur kan ook helpen bij westerse ziektebeelden, zoals diabetes, reuma en migraine.

Je maakt deze metabole switch door een specifieke combinatie van voeding, vasten en sporten toe te passen. Je spieren gaan hierdoor oeroude genen aanzetten. Het activeren van deze genen zorgt voor de fundamentele veranderingen in je hele lichaam, waardoor vetreserves verminderen en bloedvaten, hersenen en andere organen verjongen.

Indien je lichamelijk en geestelijk gezond bent, bereid bent om te blijven sporten en rekening kunt houden met voedingsaanpassingen, is sportvasten dé manier voor het bereiken van een blijvend slank, fit en vitaal leven.

  • Aanvullende informatie

    Professionele begeleiding

    Onder mijn professionele begeleiding als gediplomeerd sportvastencoach wordt een sportvastentraject op maat samengesteld. Door deze persoonlijke begeleiding ben je ervan verzekerd dat je goed voorbereid bent, de kuur correct uitvoert en weet hoe je de metabole switch kunt behouden. Hierdoor kan je ook op lange termijn maximale resultaten bereiken.

    Sportvasten is niet altijd gemakkelijk, maar als coach sta ik voor je klaar om je te motiveren en te steunen als je dit nodig hebt!

GRATIS CONSULT

Vraag jouw gratis consult aan.

Vul je gegevens in het contactformulier en kies waar jij graag een gratis consult van wilt hebben. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust.