Natuurkracht

Have some fire. Be unstoppable. Be a Force of Nature

Life Changing Program

Natuurkracht is een uniek life changing program waarbij we gebruik maken van het ritme en de kracht van de natuur. In 12 weken op een verantwoord niveau, werken naar de meest krachtige versie van jezelf! Je wordt wekelijks getraind en gecoacht door 2 ervaren allround professionals die de natuurlijke kracht leven. Je traint met een kleine groep, waardoor ook de groepsdynamiek je stimuleert om vanuit compassie, eigen verantwoordelijkheid en regie je leefstijl en leefritme aan te passen.

Wie zijn wij

Twee enthousiaste doortastende ondernemers die één gezamenlijke kracht leven: The Force of Nature! Wij leven een gezond natuurlijk leven op alle denkbare manieren. Wij coachen en trainen anderen om inzicht te krijgen in hun leefstijl en de natuurlijke oerkracht in zichzelf te ontdekken.

Hoe? Door je te bloot te stellen aan de elementen van de natuur en daarmee te leven. Vanuit een holistische visie, waar de Westerse- & Oosterse geneeskunde wordt gecombineerd. Overtuigd van de kracht van een optimaal functionerend immuunsysteem bundelen wij de natuurlijke oerkrachten om jou dit te laten ervaren.

Wil jij middels bewustwording een verandering van leefstijl?

Dan is dit jouw moment om het commitment met jezelf aan te gaan. Start met de training om je hele mindset, lichaamsbewustwording & leefstijl vanuit zelfliefde op de eerste plaats te zetten. Weg met discipline, want dat werkt forcerend. Ben jij ’t waard, gun je ’t jezelf écht?! Stap uit je comfortzone en laat je leiden door de kracht van de natuur; jouw oerkracht!

Duurzaam resultaat

Een aanpassing in je leefstijl & leefritme vraagt tijd en aandacht. Het kost energie en levert zo nu en dan frustratie en verdriet op. Logisch dat je dan ook langdurig de vruchten van je inspanningen wilt blijven plukken! Fit Force of Nature staat voor duurzaam resultaat. Daarom hebben wij speciaal voor jou dit programma van 12 weken ontwikkeld inclusief uitgebreid naslagwerk met alle belangrijke informatie met betrekking tot de verschillende onderwerpen.

“Have some fire. Be unstoppable. Be a force of nature!”

 • Aanvullende informatie

  Wat ga jij doen?

  Blok 1:

  Week 1: Het belang van je natuurlijke immuunsysteem | Natural Running & Natural Walking. Natural Running is een manier van (hard)lopen waarbij je op een andere manier met je lichaam en met hardlopen omgaat. Je haalt op een gezonde manier het beste uit jezelf. Meer informatie

  Week 2: BrainPower met onder andere positieve NLP. Wat is de invloed van jouw gedachten & overtuigingen op jouw leven. Meer informatie.

  Week 3: Een week om te relativeren, alle informatie te verwerken en waar mogelijk toe te passen. Volg lessen naar keuze.

  Blok 2:

  Week 4: Yogales opgebouwd uit diverse yogastijlen & ademoefeningen om jouw immuunsysteem een boost te geven door blokkades die je gezondheid belemmeren op te ruimen. Meer informatie.

  Week 5: Leefstijl; de invloed van voeding, bioritme, orgaanklok en een natuurlijk leven met de seizoenen op jouw gezondheid. Meer informatie.

  Week 6: Pilates. Bij pilates hebben we aandacht voor een correcte uitvoering van de oefening. De nadruk ligt op de kwaliteit van de uitvoering en op de aanspanning vanuit het centrum van je lichaam; buik, rug, bilspieren, binnen- en buitenkant dijbenen. Meer informatie.

  Week 7: Een week om te relativeren, alle informatie te verwerken en waar mogelijk toe te passen. Volg lessen naar keuze.

  Blok 3:

  Week 8: Diverse ademtechnieken voor het opruimen van je afvalstoffen en bevorderen van je gezondheid. Meer informatie.

  Week 9: Qigong; bewegen met aandacht. Qigong bestaat uit een afwisselende serie oefeningen waarbij een diepe en rustige ademhaling centraal staat. Zachte vloeiende bewegingen zorgen voor het openen van de meridianen zodat de energie (Qi) vrij door het lichaam kan stromen. Meer informatie.

  Week 10:  Koudetraining; de methode bij uitstek om dagelijks in 2 minuten tijd je hele lijf & mind een reset te geven en je ontstekingseiwitten te doen smelten als sneeuw voor de zon. Jouw natuurlijke antidepressiva & ontstekingsremmer. Meer informatie.

  Week 11 & 12: Twee weken om te relativeren, alle informatie te verwerken en waar mogelijk toe te passen. Volg lessen naar keuze.

  Final Booster

  Week 13: Bootcamp & Koudetraining. Bootcamp is een hele natuurlijke manier van training omdat je vooral gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht. Gecombineerd met de koudetraining heb je de ultieme boost voor je lichaam en geest en de ideale start van je dag. Meer informatie.

  3 x optionele bonus:

  1. Levenslang toegang tot het online programma Koudetraining voor yogi’s: E-boek, 10 dagen inspiratiemails met extra wetenschappelijke informatie, tips & trics, 2 begeleide ademsessies, 3 begeleide koudetrainingen, mindset, Yogales voor je immuunsysteem, hoe maak je een koud bad buiten? Informatie: Koude Training Voor Yogis (gurugian.nl)
  1. FREE: Toegang tot groepsapp Immuneboostbastards waarin dagelijks de mogelijkheid is om samen te gaan zwemmen, vragen te stellen, ervaringen te delen en relevante informatie te delen.
  2. VYTAL voedingsapp: voor gezonde recepten en op maat programma’s. Meer informatie.

   

  Investeer in je gezondheid

  De kosten voor het programma bedragen € 600,- pp inclusief uitgebreid naslagwerk met alle belangrijke informatie met betrekking tot de onderwerpen. Uiteraard inclusief 2 experts per bijeenkomst.

  It’s your responsebility to take care of your health & immunesystem.
  It’s your joy to live a healthy life.
  It’s your love to join the program.

  Bibian & Nicolle

 • Lesrooster

   

   

   

   

 • Locatie

  Locatie binnen

  Praktijk Bibian
  Nieuwevaart 38a
  Sprang Capelle

  Locatie buiten

  BFT Sports & Events
  Roestelbergseweg 2
  Kaatsheuvel

GRATIS INTAKE

Vraag jouw gratis intake aan.

Vul je gegevens in het contactformulier en kies waar jij graag een gratis intake van wilt hebben. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust.