Natural Running

Meer plezier in hardlopen.

Natural Running

Hardlopen is fantastisch. Je wordt er fit van, maakt je hoofd leeg en je lijf ontspant. Natural Running is een manier van hardlopen waarbij je op een andere manier met je lichaam en met hardlopen omgaat. Je haalt op een gezonde manier het beste uit jezelf.

Als Natural Runner loop je moeiteloos en pijnvrij

Een goede looptechniek stelt je in staat om je conditie verantwoord op te bouwen. Bij Natural Running gaan we uit van energie-efficiëntie en blessurepreventie. Dit komt tot stand door uitlijning van het lichaam en ontspanning. Deze twee tegenover elkaar staande principes worden altijd samen toegepast. Dit vertaalt zich niet alleen in een bepaalde looptechniek en minder kans op blessures, maar zorgt ook voor een andere manier van omgaan met hardlopen: meer bewust, meer mindful en meer plezier in hardlopen.

“Strength doesn’t come from what you can do. It comes from overcoming the things you once thought you couldn’t!”

 • Aanvullende informatie

  De voordelen van Natural Running

  ✓ De kwaliteit van je hardlopen verbeteren.
  ✓ Hardlopen zonder spierpijn, blessures of geploeter.
  ✓ Het beste uit jezelf halen zonder jezelf geweld aan te doen.
  ✓ Hardlopen een vaste plek in je leven geven.
  ✓ Je lichamelijke en geestelijke welzijn bevorderen.

  Voor wie?

  Natural Running is geschikt voor iedereen, zowel beginners als geoefende hardlopers. Voor lopers die blessuregevoelig zijn en pijnvrij willen lopen en voor geoefende hardlopers die sneller willen worden. Daarnaast levert Natural Running veel gezondheidswinst op. Hierdoor is het ook geschikt voor mensen met bijvoorbeeld een burn-out of gezondheidsklachten.

 • Lesrooster

  Geen enkel leerproces volbreng je in één dag. Voor Natural Running maken we daarom 6 persoonlijke afspraken. De trainingen worden vooraf ingepland. Ook is het mogelijk om per week trainingsmomenten af te spreken.

  Natural Running past het principe van geleidelijke vooruitgang toe op iedere verandering in techniek, in snelheid en in afstand. Elke verandering die je oefent op dit gebied leidt stap voor stap tot een verbetering. Je legt steeds een goede basis voor de volgende verbetering. De kans op overbelastingblessures wordt zo ook kleiner.

   

   

 • Locatie

  Bij BFT trainen we het liefst buiten in de natuur omdat de natuurlijke omgeving een positieve invloed heeft op je gezondheid. Daarom vinden de meeste trainingen plaats in Nationaal park de Loonse en Drunense duinen in Kaatsheuvel.

  Om het jou makkelijk te maken kan onze trainer naar je toe komen. Samen gaan we voor duurzame resultaten.

GRATIS INTAKE

Vraag jouw gratis intake aan.

Vul je gegevens in het contactformulier en kies waar jij graag een gratis intake van wilt hebben. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust.