Into the Valley

Durf jij de Brabantse Sahara te betreden?

Gemiddelde beoordeling:
(0)
Tarieven:
v.a. €25,00 p.p.
Aantal deelnemers:
vanaf 12 personen
Duur vanaf:
2 uur
Meer informatie:

Durf jij de Brabantse Sahara te betreden?

Into the Valley is een leuke iPad game die gespeeld wordt in de Brabantse Sahara door bos, heide en de magische zandverstuiving!

Bij Into the Valley kun je kiezen uit verschillende spellen met ieder een eigen thema. In elk spel staat je een nieuw avontuur te wachten met nieuwe raadsels, puzzels en opdrachten, die te vinden zijn in ‘The Valley’. Ga op ontdekking, blijf uit de handen van de politie, graaf naar geheime aanwijzingen, doe foto- en video opdrachten en ontdek het codewoord om de Brabantse Sahara te mogen verlaten.

De plattegrond wijst je de weg

Voor elk team ligt een iPad klaar met daarop de unieke Into the Valley app. De plattegrond in de app wijst je de weg! Na uitleg van de gamemaster start de 2 uur durende Into the Valley game. Hoe meer opdrachten je volbrengt, des te hoger het puntenaantal en des te meer aanwijzingen je krijgt om het codewoord te bemachtigen!

 • Aanvullende informatie

  Into the Valley Games

  Into the Valley Games worden gespeeld in en rond de zandvlakte van Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen. Liever een andere locatie? Ook dat is mogelijk!

  • Into the Valley Battle

  Ontdek met Into the Valley de meest uitdagende en spannende activiteit voor een vrijgezellenfeest, vriendenuitje of teamuitje! Into the Valley games zijn uniek, superleuk, gezellig, hilarisch, betoverend en onvoorspelbaar tegelijk. Vergeet de tijd en maak plezier!

  Arrangement op maat

  Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een gezellig borrelarrangement. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit!
  Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt.
  We stellen in overleg graag een programma op maat voor je samen.

  Voor uitgebreide arrangementen kun je contact opnemen met info@bftsportsenevents.nl

 • Tarieven
  • € 28,50 p.p. |  12 tot 20 personen
  • € 27,50 p.p. |  21 tot 40 personen
  • € 26,50 p.p. |  41 tot 70 personen
  • € 25,00 p.p. |  vanaf 70 personen

  Kinderen t/m 6 jaar mogen gratis deelnemen en kinderen van 7 t/m 11 jaar krijgen 50% korting indien zij onder begeleiding van volwassenen deelnemen. Er kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden om de opgegeven leeftijd te bevestigen. Voor het spelen van Into the Valley games is een minimale groepsgrootte van 12 personen gewenst. Kleinere groepen betalen het minimale bedrag van € 342,-

 • Locaties

  Onze escape valleys kunnen gespeeld worden op al onze 5 locaties. Kijk hier welke locatie het beste bij jouw wensen past.

Reserveren

Boek jouw favoriete outdoor activiteit

Boek gemakkelijk jouw favoriete activiteit via ons contact formulier. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust. Wij adviseren je graag over het perfecte uitje of sportactiviteit.

Locatie
Basecamp BFT Sports & Events
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel