Locaties

BFT Sports & Events is gevestigd bij de Roestelberg in Kaatsheuvel. Het is gelegen in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Het wordt ook wel eens de Brabantse Sahara genoemd! Met de natuur als inspiratiebron is dit de perfecte locatie voor BFT Sports en Events.

Ook voor een hapje en een drankje bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een unieke samenwerking aangegaan met uitstekende locaties in de nabijheid van het Nationaal Park én in regio De Langstraat.

De Roestelberg in Kaatsheuvel

Restaurant De Roestelberg is prachtig gelegen aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Hier vind u bos, heide en vooral veel zand. Het is een van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. De Roestelberg is het perfecte vertrekpunt voor onze sportactiviteiten en evenementen. Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een gezellig borrelarrangement. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit! Genieten staat bij restaurant De Roestelberg centraal!

En verder …

De Roestelberg beschikt tevens over een uniek overnachtingsconcept: de Boomgalows. Deze vier verblijven vormen een ideale uitvalsbasis voor maximaal 6 personen per Boomgalow bij uw ontdekkingstocht door Brabant.

De activiteiten die wij verzorgen vanuit de Roestelberg zijn:


Alle sportactiviteiten | Teambuilding | Escape Valley | ElliptiGo verhuur | Bubbelballen

De Roestelberg
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel
www.de-roestelberg.nl

Meer informatie Google Maps

Overige locaties

BFT Blokhut Roestelberg in Kaatsheuvel

Vanuit onze BFT Blokhut organiseren wij diverse trainingen in en rond de Loonse- en Drunense duinen. Een mooie locatie met veel afwisseling zoals bos, zandvlakte, heuvels, verharde fietspaden, grasvelen en nog veel meer natuurlijke obstakels waar we tijdens de training gebruik van maken.

Sportieve ethiek

Bootcamp is een ‘natuursport’ waarbij respect voor de omgeving en het netjes achterlaten van de trainingslocatie van groot belang zijn. Deelnemers aan onze outdoor lessen moeten altijd rekening houden met andere recreanten, zoals wandelaars, fietsers en ruiters die van dezelfde locatie gebruik maken en ervoor zorgen dat deze geen overlast ondervinden. De toekomst van de en de goede naam van de sport hangen hiervan af.

Onze blokhut vind je aan de zijkant van het terras van de Roestelberg.

 

De activiteiten die wij verzorgen vanuit de Blokhut zijn:


Alle sportactiviteiten | Teambuilding | ElliptiGo verhuur

BFT Blokhut
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel

Google Maps

BOEI35 Heusden

BOEI35 is een uniek restaurant in de vestigingsstad Heusden. Met haar pittoreske straatjes, eeuwenoude panden, vele ateliers en galerieën, unieke winkeltjes en toprestaurants is de sfeervolle vestingstad Heusden een geweldige bestemming voor liefhebbers van kunst, cultuur, historie en goed eten en drinken. Met onze Escape Valley bieden wij u een interactief spel door de pittoreske straatjes van dit bijzondere stadje waarbij u de geschiedenis en verhalen rondom Heusden zult ontdekken.

 

Vanuit Boei35 verzorgen wij onderstande activiteiten:


Escape Valley | Bubbelballen | Suppen | Koud water dippen

BOEI35
Putterstraat 92
5256 AP Heusden
www.boei35.nl

Meer informatie Google Maps

Inspiratielocatie Roots in Haaren

Met ROOTS inspiratielocatie wil eigenaresse Maartje de Jong zorgen voor groei van mensen vanuit hun basis. De rust, ruimte en het comfort van deze unieke locatie faciliteert deze groei. Zij creëert een setting waarin mensen het beste uit zichzelf én elkaar kunnen halen. Een plek waar beweging wordt gegenereerd: waar mensen, organisaties of projecten groeien. Een setting die helpt om dichtbij jezelf te komen.

Warm, uitnodigend, karakteristiek, inspirerend en van alle comfort en luxe voorzien. Met veel liefde en aandacht omgetoverd van historische schuur tot inspiratielocatie.

De activiteiten die wij verzorgen vanuit inspiratielocatie Roots zijn:


Vergaderbreaks | Teambuilding | Tai Chi & Qigong | Yoga

Inspiratielocatie Roots
Holstraat 3a
5076 NL Haaren
www.rootsinspiratielocatie.nl

Meer informatie Google Maps

Arbie's Beachhouse in Berkel-Enschot

Arbie’s Beachhouse is met recht een unieke horecaspot te noemen. Niet alleen door de ligging, maar ook door de sfeer. Zowel binnen als op het riante terras waan je jezelf op een tropisch strand! Toffe muurschilderingen, comfortabele beach chairs, sfeervolle verlichting en exotische palmen maken het ultieme beach gevoel compleet.

En verder …

Arbie’s Beachhouse en Strandbad is met recht een recreatieparadijs te noemen. Het sfeervolle strandpaviljoen met terras is omgeven door een ruim speelveld, dus ook de kids vermaken zich hier prima. Helemaal tijdens warme zomerdagen als het prachtige natuurbad is geopend. Arbie’s biedt alles wat je nodig hebt.


Escape valley | Bubbelballen | Koud water dippen | Teambuilding

Rauwbrakenweg 38
5056 EJ Berkel-Enschot

Meer informatie Google Maps

Recreatiebedrijf De Schaapskooi in Drunen

Recreatiebedrijf De Schaapskooi ligt aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen en biedt diverse recreatiemogelijkheden. Hier kunt u heerlijk kamperen op de camping met ruime kampeerplaatsen of tot rust komen in een van de vakantiehuizen. Voor groepen van 12 tot 40 personen biedt de Schaapskooi een prachtige groepsaccommodatie.

Vanuit de Schaapskooi verzorgen wij onderstande activiteiten:


Escape Valley | Lasergamen | Bubbelballen

de Schaapskooi
Duinweg 58
5151 RK Drunen
www.de-schaapskooi.nl

Meer informatie Google Maps

FarmCamps de Smulhoeve in Kaatsheuvel

Brabant heeft veel unieke recreatieplekjes, één daarvan is FarmCamps De Smulhoeve in Kaatsheuvel. De Smulhoeve is een echte belevenisboerderij. Met een steenworp afstand van de Efteling en het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen heeft deze boerderij een unieke ligging. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij!

Wilt u ook sporten op de boerderij? Dat kan! Onze bootcamp bij FarmCamps De Smulhoeve is elke week weer een unieke belevenis. Wilt u een inspirerende hei-sessie organiseren dan denken wij graag met u mee over de ontspannen invulling van uw dag(en).

De activiteiten die wij verzorgen vanuit FarmCamps De Smulhoeve zijn:


Bootcamp | Vergaderbreaks | Teambuilding

FarmCamps De Smulhoeve
Van Haestrechtstraat 15b
5171 RB Kaatsheuvel
www.desmulhoeve.nl

Meer informatie Google Maps