Outdoor teamuitje

'Op iPad' met jouw team.

Gemiddelde beoordeling:
(0)
Tarieven:
v.a. €22,50 p.p.
Aantal deelnemers:
vanaf 10 personen
Duur vanaf:
1,5 uur
Meer informatie:

‘Op iPad’ met jouw afdelingsuitje

Op zoek naar een originele, niet al te intensieve en toegankelijke manier om tijdens een afdelingsuitje of ander bedrijfsuitje de omgeving te verkennen? De door BFT Sports & Events ontwikkelde iPad Games zijn de ideale activiteit!

Teamactiviteit in de buitenlucht

BFT Sports & Events heeft verschillende iPad games ontwikkeld. De locatie maakt voor de iPad games niet uit. Ze zijn inzetbaar op het strand, in het bos of zelfs de Efteling.  Gelukkig kan een iPad game altijd en zijn deze niet afhankelijk van tijd, plaats en drukte. In de voorbereiding zetten wij verschillende punten uit op de gekozen locatie. Elk punt is verbonden aan een opdracht of vraag. De deelnemers kunnen tijdens het afdelingsuitje zelf bepalen welke route ze nemen naar de punten!

Stronger Together is bijvoorbeeld een van onze spellen. Natuurlijk is jouw afdeling al strong, maar tijdens een afdelingsuitje met deze iPad game wordt duidelijk dat ‘together’ werken noodzakelijk is om doelen te behalen. De vragen en opdrachten in het spel zijn heel divers, en vereisen een brede kennis. Om kans te maken op de winst is dus iedereen nodig!

Gaan jullie voor een meer ongedwongen teamuitje dan zijn onze Battles een echte aanrader. Een Battle is een leuke, grappige en vooral gezellige speurtocht met breinbrekers en spel-, foto- en video-opdrachten. Voor iedereen zit er wel een leuke opdracht in het spel. Bij elke opdracht kunnen jullie een deel van de code verdienen om tot het code woord te komen.

“Alleen ga je sneller. Samen kom je verder!”

 • Aanvullende informatie

  Programma op maat

  Benieuwd naar de mogelijkheden om een iPad game te spelen met jouw collega’s? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 06-55231969, of vul het aanvraagformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een gezellig borrelarrangement. Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op. We vertellen je graag wat je van ons kunt verwachten.

 • Locaties

  De natuur inspiratiebron!

  BFT Sports & Events is gevestigd bij de Roestelberg in Kaatsheuvel. Het is gelegen in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Het wordt ook wel eens de Brabantse Sahara genoemd! Met de natuur als inspiratiebron is dit de perfecte uitvalsbasis voor jouw teambuildingsactiviteit of bedrijfsuitje.

  Ook voor een hapje en een drankje ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een unieke samenwerking aangegaan met uitstekende locaties in de nabijheid van het Nationaal Park én in regio De Langstraat.

Reserveren

Boek jouw favoriete outdoor activiteit

Boek gemakkelijk jouw favoriete activiteit via ons contact formulier. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust. Wij adviseren je graag over het perfecte uitje of sportactiviteit.

Locatie
Basecamp BFT Sports & Events
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel