Manhunt The Game

Wie is het eerste bij de buit?

Gemiddelde beoordeling:
(0)
Tarieven:
v.a. €25,00 p.p.
Aantal deelnemers:
vanaf 12 personen
Duur vanaf:
1,5 uur
Meer informatie:

Bloedstollende klopjacht op de buit!

Na een overval op een waardetransport weten de overvallers met de buit weg te komen. Op verschillende locaties verstoppen zij de poet. De kust is veilig, althans dat denken zij, maar schijn bedriegt. De politie heeft een spoor en start een klopjacht op de buit en de overvallers. De overvallers zien maar één uitweg; zo snel mogelijk de buit veilig stellen en uit de handen van de opsporingsdiensten blijven!

Tijdens dit bloedstollend teambuilding spel word je als opsporingsdienst of als overvaller in teams verdeeld. Missie voor beide teams: Stel de buit veilig voordat de ander dat doet. Voer geheimzinnige opdrachten uit, achterhaal de locaties van de buit, blijf onder de radar, ontwijk
bewakingscamera’s en zorg dat je een breekijzer paraat hebt.

Het team dat dit uitje wint, is het team dat de meeste waarde (in euro’s) heeft veiliggesteld. Realtime is dit te volgen via de speciale game-app. Zijn
de overvallers de opsporingsdiensten te slim af of lopen zij in de val?

 

 • Aanvullende informatie

  Arrangement op maat

  Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een gezellig borrelarrangement. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit!
  Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt.
  We stellen in overleg graag een programma op maat voor je samen.

  Voor uitgebreide arrangementen kun je contact opnemen met info@bftsportsenevents.nl

 • Tarieven
  • € 28,50 p.p. |  12 tot 20 personen
  • € 27,50 p.p. |  21 tot 40 personen
  • € 26,50 p.p. |  41 tot 70 personen
  • € 25,00 p.p. |  vanaf 70 personen

  Kinderen t/m 6 jaar mogen gratis deelnemen en kinderen van 7 t/m 11 jaar krijgen 50% korting indien zij onder begeleiding van volwassenen deelnemen. Er kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden om de opgegeven leeftijd te bevestigen. Voor het spelen van Into the Valley games is een minimale groepsgrootte van 12 personen gewenst. Kleinere groepen betalen het minimale bedrag van € 342,-

 • Locaties

  Manhunt wordt gespeeld in het pittoreske vestingstadje Heusden, het bruisende dorpshart van Oisterwijk of rondom het altijd gezellige Arbie’s Beachhouse in Berkel-Enschot. Manhunt is een heerlijke afsluiter na een dag vergaderen bij inspiratielocatie Roots of trainingslocatie PLUK. Kijk hier welke locatie het beste bij jouw wensen past.

  Liever een andere locatie? Ook dat is mogelijk! Onze spellen kunnen overal gespeeld worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Reserveren

Boek jouw favoriete outdoor activiteit

Boek gemakkelijk jouw favoriete activiteit via ons contact formulier. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust. Wij adviseren je graag over het perfecte uitje of sportactiviteit.

Locatie
Basecamp BFT Sports & Events
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel