Into the Village

Gekte, spanning & sensatie in The Village

Gemiddelde beoordeling:
(0)
Tarieven:
v.a. €25,00 p.p.
Aantal deelnemers:
vanaf 12 personen
Duur vanaf:
1 uur
Meer informatie:

Gekte, spanning & sensatie in The Village

Into the Village is de unieke iPad game die gespeeld wordt in het dorp. Wat denk je van het pittoreske vestingstadje Heusden, het bruisende dorpshart van Oisterwijk of het altijd gezellige Arbie’s Beachhouse in Berkel-Enschot?

Je kunt kiezen uit verschillende spellen met ieder een eigen thema. Wil jij spanning en sensatie tijdens de jacht op de buit of houd je van hillarische opdrachten in een race tegen de klok? Ga je liever op ontdekkingstocht? Laat je dan verleiden door de boeiende geschiedenis van Heusden. In elk spel staat je een nieuw avontuur te wachten met nieuwe raadsels, opdrachten en puzzels, die te vinden zijn in ‘The Village’. Ga op zoek naar de geheime aanwijzingen en los geheime codes op. Doe ludieke foto- en video opdrachten en laat je niet om de tuin leiden!

Into the Village games

 • Manhunt
 • Die verrückte 33
 • Heusden Boeit

De plattegrond wijst je de weg

Voor elk team ligt een iPad klaar met daarop de unieke Into the  Village app. De plattegrond in de app wijst je de weg! Na uitleg van de gamemaster start de 1,5 uur durende Into the Village game. Hoe meer opdrachten je volbrengt, des te hoger het puntenaantal en des te meer aanwijzingen je krijgt om de buit binnen te halen!

 • Aanvullende informatie

  Into the Villages Games

  Into the Village Games worden gespeeld in het pittoreske vestingstadje Heusden, het bruisende dorpshart van Oisterwijk of rondom het altijd gezellige Arbie’s Beachhouse in Berkel-Enschot. Liever een andere locatie? Ook dat is mogelijk!

  Ontdek met Into the Village de meest uitdagende en spannende activiteit voor een vrijgezellenfeest, vriendenuitje of teamuitje! Into the Village games zijn uniek, intens, hilarisch, betoverend en onvoorspelbaar tegelijk. Vergeet de tijd en maak plezier!

  Arrangement op maat

  Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een gezellig borrelarrangement. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit!
  Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt.
  We stellen in overleg graag een programma op maat voor je samen.

  Voor uitgebreide arrangementen kun je contact opnemen met info@bftsportsenevents.nl

 • Tarieven
  • € 28,50 p.p. |  12 tot 20 personen
  • € 27,50 p.p. |  21 tot 40 personen
  • € 26,50 p.p. |  41 tot 70 personen
  • € 25,00 p.p. |  vanaf 70 personen

  Kinderen t/m 6 jaar mogen gratis deelnemen en kinderen van 7 t/m 11 jaar krijgen 50% korting indien zij onder begeleiding van volwassenen deelnemen. Er kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden om de opgegeven leeftijd te bevestigen. Voor het spelen van Into the Valley games is een minimale groepsgrootte van 12 personen gewenst. Kleinere groepen betalen het minimale bedrag van € 342,-

 • Locaties

  Into the Village games kunnen op verschillende locaties gespeeld worden. Kijk hier welke locatie het beste bij jouw wensen past.

  Wil je liever een andere locatie? Dat kan! Onze spellen kunnen overal gespeeld worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Reserveren

Boek jouw favoriete outdoor activiteit

Boek gemakkelijk jouw favoriete activiteit via ons contact formulier. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust. Wij adviseren je graag over het perfecte uitje of sportactiviteit.

Locatie
Basecamp BFT Sports & Events
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel