Epic Winter Challenge

Epic Winter Challenge

Gemiddelde beoordeling:
(0)
Tarieven:
v.a. €25,00 p.p.
Aantal deelnemers:
vanaf 12 personen
Duur vanaf:
2 uur
Meer informatie:

Een magisch winteruitje!

Zin in een gezellig ‘winters’ groepsuitje? Met onze Epic Winter Challenge geniet je van een winterwandeling en heerlijke glühwein.

De Epic Winter Challenge is een interactieve zoektocht naar de ingrediënten van de glühwein. Tijdens de wandeling komen verschillende opdrachten tevoorschijn. Beantwoord vragen en los de verschillende raadsels op. Maak te gekke foto’s en video’s en laat je verrassen door de creativiteit van je teamgenoten. Voor elk goed antwoord verdienen jullie een ingrediënt voor de glühwein. Hoe moeilijker de vraag, hoe specialer het ingrediënt. Voor een écht spectaculaire glühwein moet je natuurlijk wel een beetje je best doen.

Erop uit in de frisse buitenlucht

De Epic Winter Challenge is één van onze Escape Valley iPad games. De Epic Winter Challenge wordt gespeeld in de Loonse en Drunense duinen. Op de iPad krijgen jullie een actuele kaart van de omgeving te zien. De opdrachten komen tevoorschijn als je met je team op het juiste punt in het bos staat. Het programma is super interactief en vol teambuilding. Je kunt realtime de score volgen, tekstberichten naar andere teams sturen en grappige of soms saboterende gadgets naar elkaar zenden.

 • Aanvullende informatie

  Onze Escape Valley’s

  Ontdek met de Escape Valley de meest uitdagende en spannende activiteit voor een vrijgezellenfeest, vriendenuitje of teamuitje! De escape valley games zijn uniek, surrealistisch, intens, hilarisch, betoverend en onvoorspelbaar tegelijk. Met onze Escape Valley vergeet je tijd en realiteit!

  Arrangement op maat

  Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een gezellig borrelarrangement. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit! Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt.
  We stellen in overleg graag een programma op maat voor je samen.

  Voor uitgebreide arrangementen kun je contact opnemen met info@bftsportsenevents.nl

 • Tarieven
   • € 28,50 p.p. |  12 tot 20 personen
   • € 27,50 p.p. |  21 tot 40 personen
   • € 26,50 p.p. |  41 tot 70 personen
   • € 25,00 p.p. |  vanaf 70 personen

   Kinderen t/m 6 jaar mogen gratis deelnemen en kinderen van 7 t/m 11 jaar krijgen 50% korting indien zij onder begeleiding van volwassenen deelnemen. Er kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden om de opgegeven leeftijd te bevestigen. Voor het spelen van Into the Valley games is een minimale groepsgrootte van 12 personen gewenst. Kleinere groepen betalen het minimale bedrag van € 342,-

   

 • Locaties

  Onze escape valleys kunnen gespeeld worden op al onze 5 locaties. Kijk hier welke locatie het beste bij jouw wensen past.

Reserveren

Boek jouw favoriete outdoor activiteit

Boek gemakkelijk jouw favoriete activiteit via ons contact formulier. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust. Wij adviseren je graag over het perfecte uitje of sportactiviteit.

Locatie
Basecamp BFT Sports & Events
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel