Bootcamp als teambuilding

Gemiddelde beoordeling:
(0)
Tarieven:
v.a. €15,00 p.p.
Aantal deelnemers:
vanaf 8 personen
Duur vanaf:
1 uur
Meer informatie:

Dé teambuildingsactiviteit die echt impact heeft

Ben je op zoek naar een teambuildingsactiviteit die echt impact heeft op jou en je collega’s? Boek dan een intensieve bootcamp bij BFT Sports & Events. Jij en je collega’s worden onderworpen aan de meest uiteenlopende opdrachten gericht op samenwerken, grenzen verleggen en elkaar naar een hoger niveau tillen. Jullie worden uitgedaagd door een fanatieke instructeur, dus zet je schrap. In deze training staat CLUKS centraal; Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Kracht en Snelheid. Kortom; dé activiteit voor een bedrijfsuitje of een teambuilding. Even geen vergaderzaal of kantoor! 

Het programma wordt altijd zo samengesteld dat het geschikt is voor zowel de beginnende als de gevorderde deelnemer.

Het bouwen van een team

Teambuilding betekent letterlijk ‘het bouwen van een team’. Bij teambuilding gaat het niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit van een groep. Groepsactiviteiten waarbij de groep samen moet werken zorgt voor vertrouwen in elkaar. Goede communicatie en samen oplossingen bedenken om het spel of de opdracht te kunnen winnen. Wanneer het samenwerken en het communiceren goed lukt tijdens de opdrachten, lukt dit ook beter op de werkvloer!

“Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is succes!

 • Aanvullende informatie

  Waar is teambuilding goed voor?

  Binnen een bedrijf is het erg belangrijk dat collega’s goed met elkaar overweg kunnen. Een goede onderlinge relatie tussen de werknemers zorgt voor een betere en directere communicatie onderling. Dit bevordert de efficiëntie op de werkvloer.  Ook zullen collega’s elkaar eerder feedback durven te geven. Buiten het efficiënte en bedrijfsgerelateerde aspect, zorgt het er natuurlijk ook voor dat je met een fijner gevoel naar je werk gaat en het meer naar je zin hebt op de werkvloer! Wanneer je een betere band hebt met je collega’s en dingen dus beter bespreekbaar zijn, zorgt dit er ook automatisch voor dat je op lange termijn minder snel last hebt van stress of misschien wel een burn-out!

  Programma op maat

  Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een gezellig borrelarrangement. Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op. We vertellen je graag wat je van ons kunt verwachten.

 • Locaties

  De natuur inspiratiebron!

  BFT Sports & Events is gevestigd bij de Roestelberg in Kaatsheuvel. Het is gelegen in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Het wordt ook wel eens de Brabantse Sahara genoemd! Met de natuur als inspiratiebron is dit de perfecte locatie voor jouw teambuildingsactiviteit of bedrijfsuitje.

  Overige locaties

  Wij verzorgen de bootcamp clinics op verschillende locaties waaronder Arbie’s Beachhouse, Roots inspiratielocatie en de schaapskooi. Heb je zelf een locatie in gedachte dan staan wij daar zeker voor open.

  Ook voor een hapje en een drankje ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een unieke samenwerking aangegaan met uitstekende locaties in de nabijheid van het Nationaal Park én in regio De Langstraat.

Reserveren

Boek jouw favoriete outdoor activiteit

Boek gemakkelijk jouw favoriete activiteit via ons contact formulier. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust. Wij adviseren je graag over het perfecte uitje of sportactiviteit.

Locatie
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel