21 juni, 2021 / ckuhl

Samen sporten tijdens de lockdown. Dat kan!

WAMPEX 2-camp & The Zone Training

Omdat het juist in deze tijd zo belangrijk is om te blijven bewegen en naar buiten te gaan staan wij ook nu voor jullie klaar. Wij hebben een fantastische coronaproof training ontwikkeld zodat jij gezond en fit kunt blijven en dit ook nog eens samen met je sportbuddy’s. WAMPEX is all about:

  • Willpower
  • Attitude
  • Motivation

De WAMPEX 2-camp is een superleuke duo-training in de duinen waarbij je niet alleen commitent bent aan jezelf maar ook aan je sportbuddy. We starten de training met een warming up en één of meerdere oefenseries afgestemd op jouw fysieke fitheid. Vervolgens ontvang je een WAMPEX routekaart en leg je samen met je sportbuddy het parcours af. Op elk aangewezen punten herhaal je de oefenseries waarbij je elkaar motiveert en stimuleert. Je moet het samen doen!

Lessen reserveren

Trainen in The Zone betekent in je eigen trainingszone, met je eigen lichaamsgewicht, doelgericht werken aan je mentale en fysieke fitheid. Een workout waarin je kunt knallen, jij bepaald hoe diep je gaat. The Zone bestaat uit korte intensieve lessen van 40 minuten. De lessen worden op een veilige manier opgebouwd waarbij je werkt aan je uithoudingsvermogen en lichaamsbeheersing. De perfecte match voor een geweldige workout. De trainingen vinden plaats bij de Roestelberg in Kaatsheuvel. Je vindt hier grote zandvlaktes, zandheuvels, vennen, moeras, heide en bossen. Een zeer afwisselend terrein wat ervoor zorgt dat we met de trainingen volop gebruik kunnen maken van de natuur.

Trainen op je eigen niveau
Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen blijft bewegen hebben wij meerdere levels ingebouwd in de trainingen. Of je nu wilt wandelen, joggen of hardlopen, WAMPEX is voor iedereen die van buiten sporten houdt! De oefenseries worden afgestemd op jouw fysieke fitheid en wij zorgen ervoor dat jij matcht met jouw sportbuddy. Uiteraard kun je ook samen met een sportbuddy inschrijven.

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen blijft bewegen kun je kiezen uit The Zone of The Zone INsane. De intensiteit van de training wordt afgestemd op de fitheid van de sporters.

Lessen reserveren

Voor de eerste training neem je contact met ons op via info@bftsportsevents.nl of bel met 06-55231969. Voor elke volgende training kun je zelf reserveren via de BFT app op je telefoon.