Leefstijlprogramma

Leer gezonder te eten met een voedingsplan op maat.

Gezond afvallen

Heb je overgewicht, geen fit gevoel, lichamelijke klachten of ben je gewoon op zoek naar een gezondere leefstijl? Stop dan met diëten en ga gezonder eten! Gezondheid, vitaliteit en een goede weerstand staan bij veel mensen op nummer 1. Veel problemen vloeien namelijk voort uit onze voedingskeuzes. Als experts in voedingsbegeleiding zijn wij daarom toegewijd aan het vergroten van het bewustzijn over jouw voedingskeuzes. Bij afvallen draait alles om anders te gaan eten. Maak het jezelf makkelijk met een voedingsplan op maat en werk zo aan een gezonde relatie met voeding.

Ons succesvolle leefstijlprogramma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief een handige app en boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Maak nu jouw leefstijl switch

Het programma is meer dan alleen afvallen en leert je;

 • Gezondere voedingskeuzes te maken
 • Gevarieerder te eten
 • Meer te bewegen en minder te zitten
 • Wat een gezonde leefstijl is
 • Positief in het leven staan
 • Controle te hebben over je eigen lichaam en gewicht
 • Regie over je gezondheid te nemen
 • Een gezonde relatie met voeding op te bouwen
 • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

‘Love yourself enough to live a healthy lifestyle!’

 • Aanvullende informatie

  Stop met diëten, ga voor resultaat!

  Leer gezonder te eten met een voedingsplan op maat. Het voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het 12 weken durende leefstijlprogramma meer over de kracht van voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon, je beweegpatroon en je ontspanningsmomenten. Je staat er niet alleen voor! Je kunt elke dag starten met jouw persoonlijke voedingscoach! Eén die je helpt, steunt en voorziet van tips waar je voor de rest van je leven wat aan hebt!

  Wanneer start jij met dit succesvolle programma?

   

GRATIS INTAKE

Vraag jouw gratis intake aan.

Vul je gegevens in het contactformulier en kies waar jij graag een gratis intake van wilt hebben. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust.