24 juni, 2022 / Nicolle de Brouwer

Grot Survival Weekend

23/24 september 2022

Verscholen tussen de mosgroene heuvels, in het hart van het beschermde natuurgebied Heuvelland, flonkert het mergelstadje Valkenburg. De kasteelruïne en de eeuwenoude gangenstelsels zijn indrukwekkend en ’the place to be’ voor het BFT Adventure Weekend.

De Grot Survival

De Grot survival is een uitdagend avontuur waarbij we de geheimen van de eeuwenoude kasteelruïne ontdekken. We dalen af naar het ondergrondse gangestelsel waar we zowel mentaal als fysiek uitgedaagd worden met een ondergrondse bootoversteek, oriëntatieopdrachten, raadsels en puzzels. Compleet gedesoriënteerd komen we aan bij de eerste opdracht. De cryptische raadsels, spannende hindernissen, soms smalle en lage gangetjes zijn niet opgewassen tegen ons sterk staaltje teamwork. We klimmen omlaag via een steile ladder en maken een spannende abseil in een historische waterput. Wauw, wat een enorme adrenalinekick geeft dit!

Lukt het ons om de sleutel tot onze bevrijding te bemachtigen of komen we nog voor één laatste verrassing te staan?

Overnachten

Na een dag vol belevenissen overnachten we in een voormalige abdij met een 900 jaar oude rijke geschiedenis. De abdij behoort tot de top 100 Unesco monumenten in Nederland! Hier genieten we van de Limburgse gastvrijheid in een groene en historische omgeving.

Kosten

De exacte kosten van het weekend zijn nog niet bekend maar het zal ca. € 150,00 p.p. bedragen.

Inbegrepen zijn:

  • Deelname aan de activiteiten
  • Abdij overnachting in een 4 persoonskamer
  • Diner op dag 1
  • Ontbijt in de Abij op dag 2

Wil jij ook mee op Grot Survival?

Wij zouden het super tof vinden als jij ook meegaat. Aanmelden gaat dan ook heel gemakkelijk en doe je middels onderstaand formulier. Geef aan dat je jezelf aanmeld voor het “Outdoor Adventure Weekend”!

Nog niet geheel overtuigd? Vul dan het onderstaande formulier in en vraag om meer informatie. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanmelden Leden Activiteiten