Bootcamp

Durf jij je in het zweet te werken?

Gemiddelde beoordeling:
(0)
Tarieven:
v.a. €15 p.p.
Aantal deelnemers:
8 tot 30 personen
Duur vanaf:
1 uur
Meer informatie:

Bootcamp als teambuilding

Een bootcamp is een perfecte teambuildingsactiviteit. We zorgen namelijk dat deelnemers interactie met elkaar gaan zoeken, zo zorgen we voor eenheid. Bij bootcamp werken we aan motivatie en aan inzichten rond de krachten en verbeterpunten van het team. We zien dat situaties die in het team spelen zich ook tijdens een bootcamp zullen manifesteren. De intensiteit van de bootcamp hangt natuurlijk af van de groep, de instructeur zorgt ervoor dat het vooral veel plezier gaat opleveren.

Een tweedaags programma? Ga dan in de ochtend vroeg starten met een bootcamp. Een goed begin van de dag! Een vergadering of meeting afsluiten aan het einde van de middag? Vertrek vanaf de vergaderlocatie naar het bos voor een bootcamp om zo weer fris aan het diner te verschijnen. Een bootcamp geeft iedereen weer lucht en energie, en zorgt ervoor dat je in een ontspannen omgeving even met elkaar intensief aan het sporten bent.

“Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is succes!

Events

Boek jouw favoriete Event

Boek gemakkelijk jouw favoriete activiteit via ons contact formulier. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust. Wij adviseren je graag over het perfecte uitje of sportactiviteit.

  • DD slash MM slash JJJJ