Actieve bedrijfsevenementen

Boost die vitaliteit op de werkvloer… en daarbuiten!

Gemiddelde beoordeling:
(0)
Tarieven:
v.a. €11,50 p.p.
Aantal deelnemers:
Vanaf 10 personen
Duur vanaf:
1 uur
Meer informatie:

Boost die vitaliteit op de werkvloer… en daarbuiten!

Eerlijk: niets is fijner dan collega’s die aanstekelijk zijn in hun positiviteit en gezelligheid. Dat maakt die momenten bij het koffiezetapparaat of tijdens de lunch een stuk leuker! Wist je dat vitaliteit op de werkvloer bijdraagt aan die glimlach op de werkvloer? En dat actieve bedrijfsevenementen hier een perfect middel voor zijn? Trek je collega’s achter die computer vandaan en challenge ze met een potje sportieve teambuilding in de natuur. Niet alleen leuk voor de afwisseling, ook goed voor body, mind én samenwerking. Klinkt als een ‘win’, niet?

Sportieve teambuilding

Hup, weg met die meetings & mailbox!
Dat die gezonde collega’s van onschatbare waarde zijn, da’s een understatement. Ze hebben extra veel motivatie, dragen een positieve flow met zich mee en zijn duurzaam inzetbaar. Word jij blij van deze situatieschets en lijkt het je leuk om binnen jouw bedrijf mensen mentaal en fysiek in beweging te krijgen? Dan is dit jouw startschot voor verandering! Bij BFT Sport & Events verzorgen we jouw actieve teambuilding van begin tot eind. En ja, de activiteiten zijn ook geschikt voor die ene collega met twee linkerbenen of die ander met gebrek aan richtingsvermogen! Wij noemen:

Bootcamp
Workshops zoals yoga, koudetraining, boksen en tai chi
Escape the City tours
Sportactiviteiten op maat

Pak je die ‘weg naar gezonder leven’ liever wat rustiger aan? Kies dan voor een van onze adviserende workshops over het hebben van een gezonde levensstijl. Want wat is bijvoorbeeld de rol van gezonde voeding? Hoe ontstaat stress (en pak je het aan!) en wat zijn de voordelen van goed slapen, juist ademen en buiten zijn?

Teamactiviteiten buiten? Check!

Inspirerende locaties in de natuur
Behoefte aan een teamactiviteit buiten in de natuur? Regelen we! Wij hebben exclusieve samenwerkingen met inspirerende locaties in Oisterwijk, Berkel-Enschot, Drunen, Heusden en Kaatsheuvel. Plekken waar de natuur ongerept mooi is, en waar jullie als team ‘proeven’ van de kracht van buiten zijn. Liever zelf een locatie kiezen? Ook dat kan geregeld worden. Samen bespreken we jouw wensen – van locatie tot invulling – om er zo een fantastische dag van te maken. Wij beloven: wanneer je uit je vertrouwde wereld stapt, ga je anders denken en voelen. Nieuwe ideeën en inzichten borrelen op en team spirit krijgt een nieuwe wending. Op naar meer vitaliteit op de werkvloer!

  • Locaties

    BFT Basecamp
    Roestelbergseweg 2
    5171 RL Kaatsheuvel

    Buiten in de zandvlaktes, heide en bossen of kies voor een indoor training in onze unieke ‘lodge’. Wil je jouw sportieve workshop liever op een andere locatie volgen? Laat het ons weten! We denken graag met je mee.

Events

Boek jouw favoriete Event

Boek gemakkelijk jouw favoriete activiteit via ons contact formulier. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust. Wij adviseren je graag over het perfecte uitje of sportactiviteit.

  • DD slash MM slash JJJJ