Ipad Speurtocht puzzels | Into the Woods

Vinden jullie de weg door het magische bos?

Gemiddelde beoordeling:
(0)
Tarieven:
v.a. €25,00 p.p.
Aantal deelnemers:
vanaf 12 personen
Duur vanaf:
2 uur
Meer informatie:

Speurtocht: Into the woods – Het magische bos

Op zoek naar een leuke speurtocht door het magische bos? Maak dan kennis met Into the Woods. Dit is dé unieke iPad speurtocht die plaatsvindt in de prachtige bossen van Nationaal park de Loonse en Drunense duinen én in de Oisterwijkse bossen en vennen.

Speurtochten zijn een leuke en uitdagende manier om actief bezig te zijn en de natuur te verkennen. Het kan een geweldige groepsactiviteit zijn die samenwerking, communicatie en probleemoplossend vermogen bevordert. Houd je geest scherp door nieuwe vaardigheden te leren en creatief te denken. Wie vindt het nou niet leuk om puzzels en raadsels op te lossen?

Into the Woods biedt verschillende spellen met elk een eigen thema. Nieuwe avonturen, raadsels, puzzels en geheime aanwijzingen zijn allemaal te vinden in het speelgebied. Het leuke is dat elk spel anders is en dat je het gegarandeerd ontzettend leuk zult hebben.

Met Into the Woods kun je kiezen uit een ruime selectie van kant en klare spellen. Bommen onschadelijk maken, politie ontwijken, munten vinden om deuren te openen, foto- en video-opdrachten voltooien. Dit kan je allemaal verwachten tijdens de speurtocht. Het doel is om als eerste de geheime code door te sturen naar de game master.

De iPad speurtocht puzzels is geschikt voor jong en oud. Of je nu met vrienden, familie of collega’s op pad gaat, het is een activiteit waar iedereen van kan genieten. Het is een perfecte manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en samen een leuke en actieve dag in de buitenlucht door te brengen.

Maar waarom zou je deze speurtocht nou moeten doen?

Ten eerste is het een leuke en uitdagende activiteit die je niet snel zult vergeten. Daarnaast is het een perfecte manier om de natuur en het bos te ontdekken en meer te leren over de flora en fauna. Bovendien is het een gezonde activiteit waarbij je in beweging bent en buiten bent.

Kortom, als je op zoek bent naar een avontuurlijke en leerzame activiteit in de natuur, dan is de iPad speurtocht “Into the woods” van BFTsportsevents echt iets voor jou!

De plattegrond wijst je de weg

Voor elk team ligt een iPad klaar met daarop de unieke Into the Woods-app. De plattegrond in de app wijst je de weg! Na uitleg van de gamemaster start de 2 uur durende Into the Woods game. Hoe meer opdrachten je volbrengt, des te hoger het puntenaantal en des te meer aanwijzingen je krijgt om het laatste level “The Final” goed te volbrengen. Spel uitgespeeld? Op naar de volgende uitdaging! Met Into the Woods ben je nooit uitgespeeld!

Bekijk hier alle andere outdoor activiteiten die we aanbieden bij BFT Sports & events.

 • Aanvullende informatie

  Into the Woods Games

  Into the Woods Games worden gespeeld in de bossen van Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen en in de Oisterwijkse bossen en vennen.  Liever een andere locatie in de omgeving? Ook dat is mogelijk!

  • Into the Woods Battle
  • De Bende van de Witte Veer

  Ontdek met Into the Woods de meest uitdagende en spannende activiteit voor een vrijgezellenfeest, vriendenuitje of teamuitje! Into the Woods games zijn uniek, surrealistisch, intens, hilarisch, betoverend en onvoorspelbaar tegelijk. Vergeet de tijd en maak plezier!

  Arrangement op maat

  Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een gezellig borrelarrangement. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit!
  Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt.
  We stellen in overleg graag een programma op maat voor je samen.

  Voor uitgebreide arrangementen kun je contact opnemen met info@bftsportsenevents.nl

 • Tarieven
  • € 28,50 p.p. |  12 tot 20 personen
  • € 27,50 p.p. |  21 tot 40 personen
  • € 26,50 p.p. |  41 tot 70 personen
  • € 25,00 p.p. |  vanaf 70 personen

  Kinderen t/m 6 jaar mogen gratis deelnemen en kinderen van 7 t/m 11 jaar krijgen 50% korting indien zij onder begeleiding van volwassenen deelnemen. Er kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden om de opgegeven leeftijd te bevestigen. Voor het spelen van Into the Valley games is een minimale groepsgrootte van 12 personen gewenst. Kleinere groepen betalen het minimale bedrag van € 342,-

 • Locaties

  Onze escape valleys kunnen gespeeld worden op al onze 5 locaties. Kijk hier welke locatie het beste bij jouw wensen past.

  Deze speurtocht is een geweldige manier om de prachtige bossen van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse bossen en vennen te ontdekken.

  Deze bossen zijn een unieke en prachtige plek om te verkennen. De Loonse en Drunense Duinen staan bekend om hun uitgestrekte zandvlaktes, die doen denken aan een woestijnlandschap. In de bossen van Oisterwijk vind je dan weer mooie vennen en heidegebieden. Door deze afwisseling van landschappen is het gebied perfect voor een avontuurlijke iPad speurtocht puzzels.

  Tijdens de speurtocht kom je langs de mooiste plekjes van deze bossen. Zo leer je meer over de lokale flora en fauna, en kom je meer te weten over de geschiedenis van het gebied. De opdrachten van de speurtocht zijn afgestemd op de omgeving, waardoor je nog meer in contact komt met de natuur.


  Onze speurtocht voor kinderen bevat verschillende opdrachten die alle kinderen uitdagen om samen te werken en de volgende aanwijzing te vinden. Het is een geweldig speurtocht idee voor elke keer dat je een leuke activiteit voor kinderen wilt organiseren. Laat de kinderen de verschillende opdrachten vinden en zorg ervoor dat ze goed samenwerken om de volgende aanwijzing te ontdekken.

  De speurtocht is geschikt voor zowel kleine als oudere kinderen, dus het maakt niet uit hoe oud de kinderen zijn, ze kunnen allemaal meedoen. We hebben zelfs kant en klare speurtochten beschikbaar die je kunt gebruiken als je geen tijd hebt om zelf een speurtocht te maken.

  Dus waar wacht je nog op? Plan een dagje in de buitenlucht met onze iPad speurtocht “Into the woods” en laat de kinderen genieten van een dag vol avontuur en uitdaging!

Reserveren

Boek jouw favoriete outdoor activiteit

Boek gemakkelijk jouw favoriete activiteit via ons contact formulier. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust. Wij adviseren je graag over het perfecte uitje of sportactiviteit.

Locatie
Basecamp BFT Sports & Events
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel