24 juni, 2022 / Nicolle de Brouwer

Beasting

Nieuw vanaf september 2022

Wil jij in de uitdagendste situaties optimaal leren en presteren! Doe dan mee aan het 3 maanden durende Beasting programma!

Beasting is van oorsprong het opleidingsprogramma voor Special Forces zoals de commando’s en mariniers. Wij hebben het programma aangepast op onze eigen locatie met onze eigen doelstellingen. Het is bedoeld voor mensen die graag uitgedaagd worden in extreme trainingen. Het Beasting programma is niet voor iedereen. Je moet het echt willen. Vandaar dat wij hier ook een aantal eisen aan zullen stellen. Hier wordt de discipline alvast getest, heb jij ervoor over wat nodig is?

Wat kun je verwachten?

De intake: Hier gaan we geen vragenvuur in, maar zul je moeten laten zien dat jij aan de basiseisen voldoet. Omdat het programma pittig zal zijn, willen we er zeker van zijn dat jij al op een bepaald niveau zit.

Het programma: Om de uiteindelijke Beasting te halen zul je hard moeten trainen. Dit doen je onder andere bij de Beasting bootcamp. Deze zal 2x per week plaatsvinden waarvan jij minimaal 1 training per week moeten volgen. Tijdens deze bootcamp trainen we verschillende onderdelen die getest  worden bij de Final Beasting. We verwachten dat jij naast de Beasting bootcamp nog minimaal 1x per week op eigen initiatief gaat trainen en nog een andere bootcamp of training bij BFT Sports & Events volgt.

De Final Beasting: Het moment van de waarheid! Ben jij in staat om aan alle eisen van de Final Beasting te voldoen en slaag jij voor alle testen? Zo ja, dan ontvang jij het unieke BFT Beasting T-shirt van ons!!

Wat leer je tijdens de Beasting trainingen?

Je leert onbetaalbare fysieke en mentale vaardigheden. Je leert om de door jou gestelde doelen in het leven te behalen. Jij stopt pas op het moment dat jij je doel hebt bereikt. Opgeven is geen optie! Om je doelen te behalen heb je doorzettingsvermogen en standvastigheid nodig. In de training leer jij je doorzettingsvermogen en standvastigheid ontwikkelen.

Wilskracht & gewoontes

Angst en twijfel zijn jouw ergste vijand bij het streven naar jouw doel. Gelukkig kan angst getemd worden door herhaaldelijke getoonde moedige actie. De volgende gedragingen zullen jouw gewoontes gaan worden tijdens de training.
  • Hoe je kunt doorgaan wanneer de anderen afhaken.
  • Hoe je kunt overwinnen tijdens de grootst mogelijke uitdagingen onder zware omstandigheden.
  • Hoe je kunt leren om jouw doel te behalen.
  • ‘Je leert om te gaan met tegenslagen.’ aldus Nicolle, ex-ME-er en bootcamptrainer.

Fysieke vaardigheden

Trainen op duur, conditie en kracht, zonder hierbij te stoppen, zoals:

• 2 minuten push-up.
• 2 minuten sit-ups.
• Pulls-ups.
• Alle oefeningen onder druk
• Suicides rennen, terwijl je iemand mee moet slepen.

Al deze vaardigheden gaan jouw helpen om jouw doel te bereiken. In het verlengde hiervan zijn het deze onmisbare vaardigheden die jou helpen om succesvol te zijn in je leven! Never give up!

Trainingstijden
  • Woensdag 20.00 uur
  • Zondag 09.30 uur

Investering

De kosten voor het programma bestaan uit:

  • Strippenkaart/lidmaatschap BFT Sports & Events
  • € 35,00 p.p. voor de intake en toelatingstest (alleen voor niet leden)*
  • € 35,00 p.p. voor de Final Beasting

Nog niet geheel overtuigd of jij in aanmerking komt voor deelname of heb je nog vragen? Vul dan het hier het contactformulier in en stel je vraag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

*Ben je 3 maanden of langer lid van BFT Sports & Events dan hebben wij voldoende inzicht om te bepalen of je kunt deelnemen aan het Beasting Programma. Je kunt je dan aanmelden voor de toelatingstest voor leden.