Sportieve activiteiten, speciaal voor BFT-leden

Attentie, sportfanaten! Ben je lid van BFT Sports & Events, dan ben je niet alleen onderdeel van onze gemotiveerde ‘familie’, ook kan je deelnemen aan onze exclusieve Outdoor Adventures. Verwacht gevarieerde activiteiten als een clubwalk, boks clinic of obstacle run – inclusief professionele begeleiding. Zwoegen, zweten en gezelligheid dus, waarbij we beloven dat er altijd een activiteit tussen zit die bij je past. Scroll en ontdek jouw favoriet…

Moet je bij zijn! Outdoor Adventure Weekend
Maximaal grenzen verleggen? Dan dagen we je uit ons unieke Outdoor Adventure Weekend bij te wonen. Hét jaarlijks terugkerende event in september, waarbij we met een gezellige club twee dagen lang genieten van sport, spel, gezelligheid en elkaar. Zo pakken we op dag één grensverleggende activiteiten aan – van survivallen en packraften tot wadlopen en mountainbiken – en staat dag twee in het teken van teambuildingactiviteiten. Wat zeg je ervan: challenge accepted?

Activititen Agenda

11 mei 2024 | Breakout Run

Op 11 mei a.s. doen we mee met de Breakout Run! Durf jij het aan om uit te breken en deel te nemen aan de grootste gevangenisopstand van het land? Lukt het jou en je vrienden om de vele hindernissen te overwinnen en om uit handen te blijven van de bewakers? De Breakout Run is onderdeel van de Spartacus Series, én…. de ultieme obstacle run met in 2024 meer dan 50 hindernissen, nieuwe vluchtroutes en nóg grotere obstakels. Zwem door het water, kruip door de modder, klim over obstakels of spring van grote hoogte. Elk obstakel is een nieuwe uitdaging. Er zijn meerdere manieren om te ontsnappen; voor zowel de beginnende zakkenroller als de ervaren beroepscrimineel is er een afstand (5km, 9 km of 14 km) te kiezen die goed aansluit bij zijn of haar expertise.!

15 juni 2024 | Officiële Opening Basecamp

Kom en vier met ons de officiéle opening van onze Basecamp!
Na maanden van hard werk, toewijding en bouwen, zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze Basecamp klaar is om in stijl te worden ingeluid! Het moment waar we zo lang naar hebben uitgekeken is eidelijk aangebroken, en we kunnen niet wachten om het met jullie te vieren.

Op zaterdag 15 juni 2024, nodigen we je van harte uit om de officiële opening van onze Basecamp bij te wonen. Wees getuige van het resultaat van al onze inspanningen terwijl we het begin van een nieuw hoofdstuk vieren. Laten we samen toasten op succes, vriendschap en de start van een spannend avontuur in onze prachtige Basecamp!

20 en 21 september 2024 | Bushcraft Adventure weekend!

Whoop whoop, we gaan voor de tiende keer op Outdoor Adventure weekend en deze jubileum editie is echt te gek! Altijd al willen weten wat bushcraft is? Dan is dit je kans! Bushcraft is leven in en met de natuur. Het is meer dan overleven. Meer dan survival. Tijdens het Bushcraft Adventure weeknd leer je de basis-bushcrafttechnieken. Onderdak, vuur maken, vis fileren en bereiden, SOS signalen en navigatie met kaart en kompas komen allemaal aan bod. Dit alles doen we in een bosrijke omgeving met heerlijke outdoormaaltijden gemaakt boven open vuur.

Na een lange dag vol belevenissen genieten we samen van onze heerlijk bereide maaltijd op open vuur, waarna we overnachten in Swifterkamp. Een klein dorpje op een schitterende locatie in Natuurpark Lelystad. Het dorp, twee boerderijen, een jager-verzamelaarhut en drie bijgebouwen groot, ademt de sfeer uit van lang vervlogen tijden. Onder het wakend oog van Org, het godenbeeld dat het gehele Swifterkamp overziet, wordt er geslapen op stromatrassen in een prehistorische boerderij. Bij zonsopgang geniet je van een stevig ontbijt, waarna kom jij ‘oog in oog’ komt te staan met de Big Five van Natuurpark Lelystad! Dit wil je niet missen…. wij zeggen: GA MEE met deze jubileum editie!

Meedoen

Wil je ook meedoen aan de activiteiten? Vul dan onderstaand formulier in!

Aanmelden Leden Activiteiten