Activiteiten Agenda

Ieder jaar organiseren wij voor onze leden een aantal leuke activiteiten variërend van wandeltochten tot een grensverleggend outdoor adventure weekend. Zo knallen we het nieuwe jaar in met een Nieuwjaars bootcamp, dagen we je uit tijdens de ClubRun & Hike en strijd je samen met je team om de ‘duinen troffee’ tijdens de Battle of the dunes. Er is altijd wel een activiteit die ook bij jou past.

26 oktober 2022 | N70 Natuurroute

Op maar weinig plaatsen in Nederland tref je zo’n unieke wandelroute aan als de N70 route in het Rijk van Nijmegen. De N70 trail route loopt over 8 ‘bergen’ door de glooiende bossen van Berg en Dal en omgeving. Onderweg biedt het heuvelachtige landschap prachtige vergezichten over de polders, uiterwaarden en het rivierenlandschap van rivier de Waal en de Rijn. Ook het cultuurhistorische karakter van de N70 natuurwandelroute is uniek.

We vertrekken ’s ochtends om 09.00 uur met eigen vervoer vanaf de Roestelberg. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk te carpoolen. Om 10.30 uur starten we met wandelen. Rond 12.30 uur gaan we lunchen. Onderweg zijn er genoeg cafeetjes en restaurantjes waar we even kunnen pauzeren als daar behoefte aan is. Om uiterlijk 15.30 uur zijn we weer terug bij het startpunt waarna we weer naar huis rijden.

29 oktober 2022 | Happy Birthday Bootcamp

It’s my birthday en dat gaan we natuurlijk samen vieren. De Birthday bootcamp start om 08.30 uur en duurt zoals elke bootcamp 1 uur. We maken er een gezellig feestje van met veel verrassende Fun Games die evengoed erg pittig kunnen zijn. Na afloop trakteren wij op iets lekkers. Elk feestje is het leukste als het met veel mensen gevierd wordt dus meld je snel aan via onderstaand formulier!

17 december 2022 | BFT ClubRun & ClubHike

Daar is ie dan, de eerste ClubRun en ClubHike! Je kunt ervoor kiezen om 5 km of 10 km te gaan hardlopen of wandelen. Daarnaast kun je bij de ClubRun ervoor keizen of je meedoet voor een tijdregistratie waarbij je jouw beste tijd probeert te lopen of dat je voor de fun deelneemt. De tweede editie zal plaatsvinden ergens in juni zodat je dan voor jezelf kunt kijken of je je tijd kunt verbeteren. Zo werk je naar je eigen doel toe. Het eerste doel kan ook zijn dat je de Run gewoon uitloopt waarna je bij de volgende edities je tijd probeert te verbeteren. We lopen met name over bospaden.

Het programma ziet er als volgt uit:

09.00 uur ClubHike 10 km
09.30 uur ClubRun 10 km met of zonder tijdregistratie
09.45 uur ClubHike 5 km
10.00 uur ClubRun 5 km met of zonder tijdregistratie

Na afloop is er koek & zopie in onze blokhut 🙂

7 januari 2023 | Nieuwjaars Bootcamp ‘Expeditie Noordpool’

Ook dit keer knallen we het nieuwe jaar in met een geweldige Nieuwjaars Bootcamp. Expeditie Noordpool is dé ultieme overlevingschallenge!! Niet alleen fysiek maar ook strategisch inzicht, samenwerken en psychologie zijn van essentieel belang tijdens Expeditie rond de poolcirkel. Ga jij ook mee?

Meedoen

Wil je ook meedoen aan de activiteiten? Vul dan onderstaand formulier in!

Aanmelden Leden Activiteiten