Bootcamp Step Up

Leer je de fijne kneepjes van Bootcamp.

Gemiddelde beoordeling:
Lesrooster en activiteiten:
Duur:
1 uur

Wat is Bootcamp Step Up?

Wij bieden de enige echte bootcamp aan! Lekker buiten in de natuur, weer of geen weer. Bootcamp is een hele natuurlijke manier van training omdat je vooral gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht. Sporten in de buitenlucht onder leiding van onze enthousiaste, gediplomeerde trainer. Bij Bootcamp Step Up leer je de fijne kneepjes van Bootcamp!

Kracht en conditietraining in één

Er is geen enkele trainingsvorm die beide aspecten zo effectief met elkaar combineert. Doe regelmatig mee aan bootcamp step up en je zult merken dat je afvalt, sterker wordt en je fitter voelt.

Samen trainen is effectief

Bootcamp heeft een imago van loodzware training met een schreeuwende drill instructor. Niets is minder waar! Onze trainers zijn super enthousiast maar schreeuwen niet. Zij weten hoe ze moeten differentiëren om het beste uit elke sporter te halen en houden de hele groep bij elkaar. Het groepsgevoel mag niet onderschat worden. Samen trainen is bewezen effectiever omdat je elkaar kunt oppeppen.

“Samen sta je sterker!”

 • Aanvullende informatie

  Trainen op je eigen niveau

  De trainingen zijn zo opgebouwd dat meerdere niveaus binnen een les samen kunnen trainen. Dit kan ook omdat de trainer persoonlijke aanwijzingen en opdrachten geeft, er goed wordt samengewerkt en beginners direct geholpen worden. Iedereen doet wat voor hem of haar haalbaar is en werkt aan zijn eigen doel!

  Kies jouw bootcamp training:

  1. Wandel Bootcamp voor de beginnende sporter
  2. Bootcamp Step Up voor de beginnende en gemiddelde sporter
  3. Bootcamp voor de gemiddelde en ervaren sporter

   

 • Tarieven

  De eerste les is altijd gratis, zodat je kunt ervaren wat BFT Bootcamp is. Je proeft de sfeer binnen de groep en ontdekt of bootcamp echt iets voor jou is. Wil je vervolgens mee blijven doen, dan heb je hiervoor een BFT strippenkaart of lidmaatschap nodig.

  Je kunt al beginnen met een strippenkaart voor 6x sporten.

  Alle informatie over de strippenkaarten, lidmaatschappen en tarieven vind je hier.

 • Locatie

  ‘Supervette trainingen op een geweldige locatie’

  Onze trainingen vinden plaats op één van de mooiste locaties in Nederland; de Roestelberg wat ligt in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Het wordt ook wel eens de Brabantse Sahara genoemd! Je vindt hier grote zandvlaktes, zandheuvels, vennen, moeras, heide en bossen. Een zeer afwisselend terrein wat ervoor zorgt dat we met de trainingen volop gebruik kunnen maken van de natuur.

  Woensdag
  Parkeerplaats bij Restaurant de Roestelberg in Kaatsheuvel

 • Schrijf je in

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Vraag jouw gratis proefles aan.

Vul je gegevens in het contactformulier en kies met welke les je graag wilt meedoen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust.

Locatie
Basecamp BFT Sports & Events
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel