Bootcamp Step Up

Bootcamp voor beginners

Gemiddelde beoordeling:
Lesrooster en activiteiten:
Duur:
1 uur

Wat is Bootcamp Step Up?

Weer of geen weer: onze bootcamps in de buitenlucht zijn altijd een succes! Je maakt vooral gebruik van je eigen lichaamsgewicht en wordt begeleid door onze enthousiaste en gediplomeerde trainers. Het is een groepstraining die focust op het verbeteren van je fysieke fitheid, waarbij krachttraining, cardiovasculaire oefeningen en intervaltraining elkaar afwisselen.

Word je blij van bovenstaande bootcamp, maar stiekem ook een beetje zenuwachtig? Bijvoorbeeld omdat je nog niet zo ervaren bent of twee linkerbenen hebt? Geen zorgen: jij kan dit ook! Onze Bootcamp Step Up leert jou de kneepjes van het bootcamp vak, maar dan nét even wat rustiger dan de ervaren variant. Wedden dat jij na een aantal lessen niet meer te stoppen bent en je vol zelfvertrouwen tussen die ervaren bootcampers mengt?

Samen trainen is effectief
Bootcamp heeft een imago van loodzware training met een schreeuwende drill instructor. Niets is minder waar! Onze trainers zijn super enthousiast maar schreeuwen niet. Zij weten hoe ze moeten differentiëren om het beste uit elke sporter te halen en houden de hele groep bij elkaar. Het groepsgevoel mag niet onderschat worden. Samen trainen is bewezen effectiever omdat je elkaar kunt oppeppen.

Ben jij ready voor push-ups, squats, lunges en jumping jacks? It’s on!

 • Aanvullende informatie

  Trainen op je eigen niveau

  De trainingen zijn zo opgebouwd dat meerdere niveaus binnen een les samen kunnen trainen. Dit kan ook omdat de trainer persoonlijke aanwijzingen en opdrachten geeft, er goed wordt samengewerkt en beginners direct geholpen worden. Iedereen doet wat voor hem of haar haalbaar is en werkt aan zijn eigen doel!

  Kies jouw bootcamp training:

  1. Wandel Bootcamp voor de beginnende sporter
  2. Bootcamp Step Up voor de beginnende en gemiddelde sporter
  3. Bootcamp voor de gemiddelde en ervaren sporter

   

 • Tarieven

  De eerste les is altijd gratis, zodat je kunt ervaren wat BFT Bootcamp is. Je proeft de sfeer binnen de groep en ontdekt of bootcamp echt iets voor jou is. Wil je vervolgens mee blijven doen, dan heb je hiervoor een BFT strippenkaart of lidmaatschap nodig.

  Alle informatie over de strippenkaarten, lidmaatschappen en tarieven vind je hier.

 • Locatie

  ‘Supervette trainingen op een geweldige locatie’

  Onze bootcamptrainingen vinden plaats op één van de mooiste locaties in Nederland; de Roestelberg wat ligt in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Het wordt ook wel eens de Brabantse Sahara genoemd! Je vindt hier grote zandvlaktes, zandheuvels, vennen, moeras, heide en bossen. Een zeer afwisselend terrein wat ervoor zorgt dat we met de trainingen volop gebruik kunnen maken van de natuur.

  We starten de training bij onze eigen Basecamp. Deze is gelegen aan de achterkant van horecagelegenheid de Roestelberg.

 • Schrijf je in

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Vraag jouw gratis proefles aan.

Vul je gegevens in het contactformulier en kies met welke les je graag wilt meedoen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust.

Locatie
Basecamp BFT Sports & Events
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel