Outdoor Activiteiten

Outdoor activiteiten

Wij organiseren spannende speurtochten en outdoor adventures door Nationaal park de Loonse en Drunense duinen in Noord-Brabant. Ben jij op zoek naar een avontuurlijke en sportieve dag uit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het Nationaal Park, ook wel bekend als de Brabantse Sahara, is ons grootste speelterrein en biedt talloze mogelijkheden voor een dag vol avontuur en plezier.

Onze activiteiten zijn geschikt voor groepen en variëren in tijdsduur van één uur tot een hele dag. Wil je een meerdaags avontuur beleven? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Onze ervaren instructeurs begeleiden je bij alle activiteiten en zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring beleeft.

Wat dacht je bijvoorbeeld van één van onze spannende games in de bossen van het Nationaal Park? Wil je liever wat meer ontspanning? Laat je inspireren door één van onze workshops. Doe mee met een workshop tai chi in de prachtige natuur en voel de energie door je lichaam stromen.

Onze activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of buffet. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit! Ook kunnen we verschillende activiteiten combineren en zo een programma op maat samenstellen. Onze locatie bevindt zich direct aan de rand van het Nationaal Park en is daardoor gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Maar waarom zou je eigenlijk voor een sportief avontuur kiezen? Het antwoord is simpel: het verrijkt je leven! Door uit je comfortzone te stappen en nieuwe uitdagingen aan te gaan, ontdek je nieuwe kanten van jezelf. Je leert samenwerken, grenzen verleggen en vertrouwen op je eigen kracht. Bovendien is het een fantastische manier om even helemaal los te komen van de dagelijkse sleur en te genieten van de prachtige natuur om ons heen.

“Fill your life with adventure. Have stories to tell. Not stuff to show!”

Wij geloven dat het leven draait om avontuur en plezier. Dus waar wacht je nog op? Ga het avontuur aan en maak mooie herinneringen! We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij over onze outdoor activiteiten en we kijken ernaar uit om je snel te verwelkomen voor een onvergetelijke dag!

Alle events

Nieuw

Manhunt The Game

Prijs p.p. vanaf €25,00

REVIEWS(0)

Bloedstollende klopjacht op de buit! Na een overval op een waardetransport weten de overvallers met de buit weg te komen.

Bekijk event
Nieuw

Into the Village

Prijs p.p. vanaf €25,00

REVIEWS(0)

Gekte, spanning & sensatie in The Village!

Bekijk event
Populair

Ipad Speurtocht puzzels | Into the Woods

Prijs p.p. vanaf €25,00

REVIEWS(0)

Vinden jullie de weg door het magische bos?

Bekijk event
Populair

Into the Valley

Prijs p.p. vanaf €25,00

REVIEWS(0)

Durf jij de Brabantse Sahara te betreden?

Bekijk event

Suppen

Prijs p.p. vanaf €20,00

REVIEWS(0)

Suppen is een eenvoudige manier om lekker rond te cruisen op het water.

Bekijk event

Alle arrangementen

Boeiend Heusden

Prijs p.p. vanaf €55,00

REVIEWS(0)

De spannende jacht op detail en een tochtje in een sloep of sup over de afgedamde Maas.

Bekijk arrangement

Reserveren

Boek jouw favoriete outdoor activiteit

Boek gemakkelijk jouw favoriete activiteit via ons contact formulier. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust. Wij adviseren je graag over het perfecte uitje of sportactiviteit.

Locatie
Basecamp BFT Sports & Events
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel