Test

outdoor activiteiten

Wij organiseren uitdagende outdoor activiteiten door Nationaal park de Loonse en Drunense duinen in Noord-Brabant. Ben jij op zoek naar een avontuurlijke en sportieve dag uit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het Nationaal Park, ook wel bekend als de Brabantse Sahara, is ons grootste speelterrein en biedt talloze mogelijkheden voor een dag vol avontuur en plezier.

Onze activiteiten zijn geschikt voor groepen en variëren in tijdsduur van één uur tot een hele dag. Wil je een meerdaags avontuur beleven? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Onze ervaren instructeurs begeleiden je bij alle activiteiten en zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring beleeft.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een avontuurlijke speurtocht door de duinen? Of één van onze spannende games in de bossen van het Nationaal Park? Wil je liever wat meer ontspanning? Doe dan met een van onze wandel bootcamps mee en maak een mooie wandeltocht door de duinen en geniet van de prachtige natuur.

Onze activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of buffet. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit! Ook kunnen we verschillende activiteiten combineren en zo een programma op maat samenstellen. Onze locatie bevindt zich direct aan de rand van het Nationaal Park en is daardoor gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Maar waarom zou je eigenlijk voor een sportief avontuur kiezen? Het antwoord is simpel: het verrijkt je leven! Door uit je comfortzone te stappen en nieuwe uitdagingen aan te gaan, ontdek je nieuwe kanten van jezelf.

Je leert samenwerken, grenzen verleggen en vertrouwen op je eigen kracht. Bovendien is het een fantastische manier om even helemaal los te komen van de dagelijkse sleur en te genieten van de prachtige natuur om ons heen. Wij geloven dat het leven draait om avontuur en plezier. Dus waar wacht je nog op?

“Fill your life with adventure. Have stories to tell. Not stuff to show!”

Ga het avontuur aan en maak mooie herinneringen! We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij over onze outdoor activiteiten en we kijken ernaar uit om je snel te verwelkomen voor een onvergetelijke dag!

Alle activiteiten