Workouts@Work

In een vitaal lichaam zit zoveel meer energie

Gemiddelde beoordeling:
(0)
Tarieven:
v.a. €15 p.p.
Aantal deelnemers:
1 - 30 personen
Duur vanaf:
1 uur
Meer informatie:

Workouts@Work

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is van groot belang voor bedrijven. Gezonde collega’s, die goed in hun vel zitten, zijn van onschatbare waarde. Wil je ook binnen jouw bedrijf mensen in beweging krijgen en motiveren tot een gezondere leefstijl?

BFT Sports en events faciliteert diverse sportactiviteiten zoals bootcamp, yoga en pilates op locatie. Hoe fijn is dat? Steeds meer bedrijven en medewerkers beseffen dat de hele dag zitten niet gezond is. Het is daarom tijd om in beweging te komen, en hoe fijn is het als je dat gewoon op je werk kunt doen? Individueel of samen met je collega’s.

Waarom is sporten op het werk zo effectief?

Op de eerste plaats natuurlijk het feit dat je je beter voelt wanneer je fit in je vel zit. In een vitaal lichaam zit zoveel meer energie. Je bent alerter, creatiever en vrolijker.  Dit is fijn voor jou, maar niet te vergeten ook voor jouw werkgever. Want wie graag naar het werk gaat, zal zich minder snel ziek melden. Een lager ziekteverzuim, en dat allemaal door vitale werknemers. Houd jouw organisatie gezond; laat het personeel sporten op het werk.

“The only way to finish, is to start!”

 • Aanvullende informatie

  Sporten mét collega’s werkt motiverend

  Sporten met collega’s voelt als teambuilding. Je leert elkaar op diverse vlakken kennen en problemen pakken jullie voortaan samen aan. Je weet wat je aan elkaar hebt, je kent elkaars krachten.

  Welke sporten kun je zoal doen?

  We hebben vele mogelijkheden voor de invulling van je sportactiviteit en voeren deze op maat uit. Eenmalig of juist als terugkerend event? We denken graag met je mee.

  • Natural Running
  • Natural Walking
  • Bootcamp
  • Fitcamp
  • Pilates
  • Yoga
  • Qigong

  Heb je advies nodig? Dat geven wij jou graag. Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden voor jouw onderneming. Wellicht is een proefles een goed idee?

Reserveren

Boek jouw favoriete outdoor activiteit

Boek gemakkelijk jouw favoriete activiteit via ons contact formulier. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust. Wij adviseren je graag over het perfecte uitje of sportactiviteit.

Locatie
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel