Sportclinics & Zen-workshops

In een vitaal lichaam zit zoveel meer energie

Gemiddelde beoordeling:
(0)
Tarieven:
v.a. €15 p.p.
Aantal deelnemers:
4 - 50 personen
Duur vanaf:
75 min
Meer informatie:

Sportclinics

De sportieve clinics en zen-workshops worden zowel ingezet als ‘Wake-up’ voor een vergadering, na de lunchdip of als afsluiting na een dag vergaderen. De sport clinics zijn ook geschikt als bedrijfsuitje of personeelsuitje. Het zijn leuke en energieke groepsactiviteiten die worden verzorgd door onze enthousiaste professionals. Heerlijk om te doen in de frisse lucht op het gras of op het strand.

De sportclinics

Pilates

Body, Mind en Spirit! Wil jij je kracht en souplesse vergroten zonder daarbij overdreven spiermassa op te bouwen? Pilates is daarvoor de juiste methode! Pilates is een trainingsmethode voor jong en oud en resulteert in een goede houding, grotere bewegingsvrijheid, fitheid en balans.

Bootcamp

Dé teambuildingsactiviteit die echt impact heeft. Tijdens de bootcamp worden jij en je collega’s onderworpen aan de meest uiteenlopende opdrachten. Deze zijn gericht op samenwerken, je grenzen verleggen en elkaar naar een hoger niveau tillen. Jullie worden uitgedaagd door een fanatieke instructeur, dus zet je schrap.

“The only way to finish, is to start!”

 • Aanvullende informatie

  Sporten mét collega’s werkt motiverend

  Sporten met collega’s voelt als teambuilding. Je leert elkaar op diverse vlakken kennen en problemen pakken jullie voortaan samen aan. Je weet wat je aan elkaar hebt, je kent elkaars krachten.

  Uitleg sport clinics?

  Pilates

  Body, Mind en Spirit! Wil jij je kracht en souplesse vergroten zonder daarbij overdreven spiermassa op te bouwen? Pilates is daarvoor de juiste methode! Pilates is een trainingsmethode voor jong en oud. De oefeningen worden uitgevoerd met de nadruk op de juiste balans tussen kracht, soepelheid en correcte ademhaling. Pilates resulteert in een goede houding, grotere bewegingsvrijheid, fitheid en balans.

  Pilates workshop

  Tijdens deze workshop leer je de basis van pilates. Pilates kan er voor zorgen dat je lichaamshouding verbetert. Je hoeft geen ervaring te hebben om aan deze workshop mee te kunnen doen. Pilates is geschikt als workshop, maar ook mogelijk in series en workouts@work. Vooral bedrijven kunnen hun personeel hiermee fit houden, door dit aan te bieden op de werkplek.

  Bootcamp

  Dé teambuildingsactiviteit die echt impact heeft. Tijdens de bootcamp worden jij en je collega’s onderworpen aan de meest uiteenlopende opdrachten gericht op samenwerken, je grenzen verleggen en elkaar naar een hoger niveau tillen. Jullie worden uitgedaagd door een fanatieke instructeur, dus zet je schrap. In deze training staat CLUKS centraal; Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Kracht en Snelheid. Het programma wordt altijd zo samengesteld dat het geschikt is voor zowel de beginnende als de gevorderde deelnemer. Bootcamp is geschikt als sportclinic, maar ook mogelijk in series en workouts@work.

  Kortom; dé activiteit voor een bedrijfsuitje of een teambuilding. Even geen vergaderzaal of kantoor!

  Heb je advies nodig? Dat geven wij jou graag. Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden voor jouw onderneming. Wellicht is een proefles een goed idee?

 • Tarieven
  • € 175,00 tot en met 10 personen
  • € 15,00 vanaf de 11e persoon

  Groepen groter dan 24 personen | prijs op aanvraag.

Reserveren

Boek jouw favoriete outdoor activiteit

Boek gemakkelijk jouw favoriete activiteit via ons contact formulier. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust. Wij adviseren je graag over het perfecte uitje of sportactiviteit.

Locatie
Basecamp BFT Sports & Events
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel