Into the Woods

Vinden jullie de weg door het magische bos?

Gemiddelde beoordeling:
(0)
Tarieven:
v.a. €25,00 p.p.
Aantal deelnemers:
vanaf 12 personen
Duur vanaf:
2 uur
Meer informatie:

Vinden jullie de weg door het magische bos?

Into the Woods is de unieke iPad game die gespeeld wordt in de bossen van het Nationaal park de Loonse en Drunense duinen én in de oisterwijkse bossen en vennen.

Bij Into the Woods kun je kiezen uit verschillende spellen met ieder een eigen thema. In elk spel staat je een nieuw avontuur te wachten met nieuwe raadsels, puzzels en geheime aanwijzingen, die te vinden zijn in het gebied waar je speelt. Je moet bommen onschadelijk maken, uit de handen van de politie blijven, op zoek naar aanwijzingen, foto- en video opdrachten volbrengen en ook nog munten vinden waarmee je deuren kunt openen. Tot slot moet je als eerste de geheime code doorsturen naar de gamemaster. Maar let op! Elk spel is anders.

De plattegrond wijst je de weg

Voor elk team ligt een iPad klaar met daarop de unieke Into the Woods-app. De plattegrond in de app wijst je de weg! Na uitleg van de gamemaster start de 2 uur durende Into the Woods game. Hoe meer opdrachten je volbrengt, des te hoger het puntenaantal en des te meer aanwijzingen je krijgt om het laatste level The Final goed te volbrengen. Spel uitgespeeld? Op naar de volgende uitdaging! Met Into the Woods ben je nooit uitgespeeld!

 • Aanvullende informatie

  Into the Woods Games

  Into the Woods Games worden gespeeld in de bossen van Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen en in de Oisterwijkse bossen en vennen.  Liever een andere locatie in de omgeving? Ook dat is mogelijk!

  • Into the Woods Battle
  • De Bende van de Witte Veer

  Ontdek met Into the Woods de meest uitdagende en spannende activiteit voor een vrijgezellenfeest, vriendenuitje of teamuitje! Into the Woods games zijn uniek, surrealistisch, intens, hilarisch, betoverend en onvoorspelbaar tegelijk. Vergeet de tijd en maak plezier!

  Arrangement op maat

  Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een gezellig borrelarrangement. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit!
  Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt.
  We stellen in overleg graag een programma op maat voor je samen.

  Voor uitgebreide arrangementen kun je contact opnemen met info@bftsportsenevents.nl

 • Tarieven
  • € 28,50 p.p. |  12 tot 20 personen
  • € 27,50 p.p. |  21 tot 40 personen
  • € 26,50 p.p. |  41 tot 70 personen
  • € 25,00 p.p. |  vanaf 70 personen

  Kinderen t/m 6 jaar mogen gratis deelnemen en kinderen van 7 t/m 11 jaar krijgen 50% korting indien zij onder begeleiding van volwassenen deelnemen. Er kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden om de opgegeven leeftijd te bevestigen. Voor het spelen van Into the Valley games is een minimale groepsgrootte van 12 personen gewenst. Kleinere groepen betalen het minimale bedrag van € 342,-

 • Locaties

  Onze escape valleys kunnen gespeeld worden op al onze 5 locaties. Kijk hier welke locatie het beste bij jouw wensen past.

Reserveren

Boek jouw favoriete outdoor activiteit

Boek gemakkelijk jouw favoriete activiteit via ons contact formulier. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust. Wij adviseren je graag over het perfecte uitje of sportactiviteit.

Locatie
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel