Outdoor met de ElliptiGo

Sportief op avontuur

Gemiddelde beoordeling:
(0)
Tarieven:
v.a. €12,50 p.p.
Aantal deelnemers:
1-10 personen
Duur vanaf:
1,5 uur
Meer informatie:

Uniek Groepsuitje

Heb je ook moeite om een activiteit te bedenken waar echt iedereen enthousiast van wordt? Stel je eens voor dat je met de hele groep een mooie tocht kan maken door de natuur of juist de stad. Waarbij je het beste uitzicht hebt, lekker kunt kletsen met elkaar en ook nog in beweging komt. Met de ElliptiGo kan dat.

De ElliptiGo is een loopfiets met een hoge funfactor. Voor ieder sportief niveau en voor vrijwel iedere leeftijd. Leuk met een groep vrienden of familie om één van onze mooie routes mee te rijden, in een relaxed tempo, zodat je wél geniet van de omgeving, maar níet te moe wordt!

“Niets is te vergelijken met het eenvoudige plezier op de ElliptiGo!”

 • Aanvullende informatie

  Je kan een tocht op de elliptiGo ook combineren met een lekkere lunch of BBQ. Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt. Zo kan je bijvoorbeeld een tussenstop maken bij theetuin de Pimpernel in Vlijmen voor een high tea of bij Boei35 in Heusden voor een lekkere lunch gecombineerd met sloep varen. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit! We stellen in overleg graag een programma op maat voor je samen.

  Voor uitgebreide arrangementen kun je contact opnemen met info@bftsportsenevents.nl

 • Tarieven

  Groepsrit met begeleiding

  • € 15,00 p.p. | 1,5 uur

  Wil je liever zelfstandig op pad?

  Wil je liever zelfstandig met de Elliptigo op pad, dan kan je er ook een huren voor bijvoorbeeld één dagdeel of 2 aaneengesloten dagdelen. Dan heb je alle vrijheid om zelf je route te rijden en even te stoppen onderweg voor een rustpauze of misschien wel koffie of een lunch.

  • € 12,50 p.p. | halve dag
  • € 17,50 p.p. | hele dag

  Bij verhuur betaal je een borg van €50,- per ElliptiGo.

 • Locaties

  Onze ElliptiGo’s zijn te huur vanuit onze locatie De Roestelberg in Kaatsheuvel

  De Roestelberg
  Roestelbergseweg 2
  5171 RL Kaatsheuvel

  Groepsritten starten bij de Roestelberg in Kaatsheuvel. Liever een andere locatie? Bekijk hier onze overige locaties. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Reserveren

Boek jouw favoriete outdoor activiteit

Boek gemakkelijk jouw favoriete activiteit via ons contact formulier. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust. Wij adviseren je graag over het perfecte uitje of sportactiviteit.

Locatie
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel