Bubbelbal

Beleef hilarische momenten tijdens een potje bubbelbal.

Gemiddelde beoordeling:
(0)
Tarieven:
v.a. €15,00 p.p.
Aantal deelnemers:
6-30 personen
Duur vanaf:
1 uur
Meer informatie:

Bubbelbal

Trek de reusachtige bubbel aan en spring, loop, bump of val zonder iets te voelen. Twee teams bumpen elkaars tegenstanders, vrienden en collega’s in diverse spellen omver. Kan je scoren met jouw lichaam gevangen in een grote met lucht gevulde bubbel? Speel een buitelend partijtje bubbelbal en maak de mooiste rollen en botsingen. Onze bubbelballen hebben rode of blauwe stippen waardoor de twee teams goed te onderscheiden zijn. Niet alleen leuk om te doen maar zeker ook leuk om naar te kijken!

Het originele bubbel voetbalspel

Bij de start van de wedstrijd staan beide teams op de achterlijn naast hun eigen doel. De voetbal waarmee gespeeld wordt ligt precies op de middenstip. Wanneer de scheidsrechter het seintje geeft om van start te mogen gaan is het de bedoeling om zo snel mogelijk naar de middenstip te sprinten en de voetbal te veroveren. Naast het veroveren van de voetbal is het vanaf het begin noodzakelijk om elke tegenstander om te beuken. Maak je klaar vanaf de eerste seconde en sprint de clash in naar de middenstip.

Lachen-Gieren-Brullen!

Er zijn geen regels aan het spel verbonden. Alles is toegestaan. Dus er gelden geen hoekschoppen, doeltrappen, vrije trappen en penalty’s. Het team dat het meest rent, vliegt, gilt, valt en beukt wordt tot winnaar uitgeroepen. Let wel op dat de gemaakte doelpunten net zo hard meetellen! De scheidsrechter bepaalt wie uiteindelijk de winnaar is.

 • Aanvullende informatie

  Belangrijk om te weten

  Onze bubbelballen zijn van de allerbeste kwaliteit en gemaakt van de plasticsoort TPU. Het voordeel van TPU is dat het niet stinkt naar plastic en erg sterk is. Onze bumperballen zijn 1,50 M en hiermee geschikt voor personen met een lengte vanaf 1,30 M. Het hoofd moet in de bubbelbal zitten en er niet boven uit steken. Het gebruik van de bubbelballen is op eigen risico. De ballen mogen gebruikt worden op ondergronden van gras, sneeuw, zand en indoor vloeren zonder obstakels, ruwe muren of puntige uitsteeksels.

  Arrangement op maat

  Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lekkere lunch, BBQ of een gezellig borrelarrangement. Zo wordt jullie groepsuitje een compleet dagje uit! Ook kan een combinatie met verschillende activiteiten worden gemaakt. Populair is de combinatie bubbelballen met lasergamen. Actief, uitdagend en hilarisch tegelijk.

  We stellen in overleg graag een programma op maat voor je samen. Voor uitgebreide arrangementen kun je contact opnemen met info@bftsportsenevents.nl

 • Tarieven
  • € 20,00 p.p. |  6 – 10 personen
  • € 17,50 p.p. |  11 – 15 personen
  • € 15,00 p.p. |  15 – 20 personen

  Voor schoolkampen en jeugdverenigingen organiseren wij aangepaste evenementen. Vraag naar de mogelijkheden.

 • Locaties

  Bubbelbal kan gespeeld worden op al onze 5 locaties. Kijk hier welke locatie het beste bij jouw wensen past.

  Eigen locatie

  Outdoor Bubbelbal kan op iedere gewenste locatie gespeeld worden. Bijvoorbeeld in een groot park, op het voetbalveld en op het strand. Het is daarom ook mogelijk om een gewenste locatie door te geven, zodat we op jouw locatie een geweldig evenement op kunnen zetten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

   

Reserveren

Boek jouw favoriete outdoor activiteit

Boek gemakkelijk jouw favoriete activiteit via ons contact formulier. Heb je een vraag? Stuur dan een mail of bel ons gerust. Wij adviseren je graag over het perfecte uitje of sportactiviteit.

Locatie
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel